2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال زیاد نیس؟ منم سوم ابتدایی رو خوندم جهشی

ب مدیر مدرسه بگو ارجاعت میده اموزش پرورش منکه توی آموزش پرورش امتحان میدادم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مجبوریم آخه مریضه نمیتونه بره سر کلاس

برید آموزش پرورش هوش روانی و تحصیلی بچه رو تایید میکنن ، یه آزمون میگیرن.. وارد سامانه میشه اسمش.. و میخونه و امتحان میده ..

خیلی شرایط سخت و پیچیده ای نداره..  به هوش و استعداد و پشتکار و علاقه بچه، ربط داره .... بچه اوکی باشه،آموزش پرورش مراحل سختی نداره..

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
مجبوریم آخه مریضه نمیتونه بره سر کلاس

عزیزممم الهی خوب بشه زودتر مریضه اخه بدتراذیت نمیشه خدایی نکرده؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
دوسال زیاد نیس؟ منم سوم ابتدایی رو خوندم جهشی ب مدیر مدرسه بگو ارجاعت میده اموزش پرورش منکه توی آمو ...

الانم میشه اقدام کرد ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

عزیزممم الهی خوب بشه زودتر مریضه اخه بدتراذیت نمیشه خدایی نکرده؟

نه ریه هاش درگیره سر کلاس باشه اوضاع وخیم تر میشه معلمشم اصلا رعایت و همکاری نداره امروز جارو داده دستش گفته باید کلاسو جارو کنی اومد خونه کبود کبود بود

چجوری هست کی امتحان میدادی؟تابستون یا چی 

قبل از پایان مدرسه درخواست میدی، امتحانای خرداد تموم شد بچتون باید کتابای سال بعدو شرو کنه، اگ اشتباه نکنم اواخر مرداد یا شهریور میری امتحان میدی. جوابشم قبل از شروع سال تحصیلی میاد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ممنونم خیلی لطف کردین فقط الان برم تاثیر داره یا باید بزارم برا تابستون

الان دیگه دیره، بعید می‌دونم قبول کنن.. من پسرمو پارسال تابستون بردم، مدارکم کامل نبود، فقطم یه روز وقت بود، گفت مدارکم کامل کن فردا بیا، دو روز بعد من رفتم، با کلی خواهش و تمنا قبول کردن اسمشو وارد سامانه کنن..  امسالم فقط پنج روز ثبت نامو تمدید کردن.. بعید می‌دونم بعد سه ماه قبول کنن...

می‌تونی بذاری برای سال آینده 

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
الانم میشه اقدام کرد ؟

اره ولی خب باید امتحان خرداد رو بده و توی تابستون امتحان بده. اگ  منظورتون ثبت نام برای جهشی هس فک کنم زوده هنوز. بازم بهتره از مدیر مدرسه بپرسین اطلاعات من مال ۱۶ ۱۵ سال پیشه😂