2777
2789

دوران نامزدی رو گذروندیم .

الان دیگه تصمیم گرفتیم برا عقد .

همه چیش قابل قبوله.

تو آزمایشگاه کار میکنه . درآمد و اینا هم اوکیه.

یه کم چهره ش به دلم نمیشینه . اوایل اصلا توجهی نداشتم . الان که خیلی رفتم تو فکرش. هی ایراد میاد به ذهنم .

نمیدونم چکار کنم ؟ 

مامانم میگه خوبه معمولیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شعاره که میگن مهم نیست و عادت میکنی اتفاقا خیلی مهمه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

عادی میشه برات ولی معمولی بنظرم از همه چی مهمتره و اخلاق اخلاق اخلاق 

اخلاق داشته باشه کم کم دیونه چهره معمولیشم میشی 

منم همسرم چهرش معمولیه تازه یکمم تپله 😅ولی اخلاق داره مامانم میگفت تو سرتری گفتم باشم مهم نیست الان مرد با اخلاق و کاری کم پیدا میشه

یه چیز بگم؟ مثل اینکه همه اینجوری میشن! 

خودمم اوایل خیلی خوشم میومد از قیافش (دوست صمیمی برادرم بودن) همیشه بنظرم خیلی بامزه و خوشگل بود ولی نمیدونم چرا

به محض اینکه دیگه قضیه جدی شد و تصمیم گرفتیم رسمیش کنیم یه جوری شدم   ( ما هم هنوز عقد نکردیم فعلا) 

همه دوستام میگن طبیعیه اونا هم همینطوری شده بودن قبل عقد  

یه چیز بگم؟ مثل اینکه همه اینجوری میشن!  خودمم اوایل خیلی خوشم میومد از قیافش (دوست صمیمی براد ...

جدی میگی؟

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
جدی میگی؟

آره بخدا راست میگم ، من با اکثر دوستان و همکلاسیام که صحبت میکردیم اونا هم همینطور بودن ، طرف مثلا چندسال با یارو دوست بود، اما میگفت روزی که رفتیم آزمایش بدیم پشیمون شدم! تا دیدمش حالم بهم خورد ازش  اگه شما هم اینطوری هستی نگران نباش رفع میشه