2777
2789

بچه ها این وام واسه بانک پاسارگاده برنامه ویپاد رواز بازار یا مایکت نصبش کنید ثبت نام کنید کارت ب صورت غیر حضوری و بدون پرداخت هیچ هزینه ای میاد ب ادرستون وقتی رسید کارتو فعال کنید و درخواست وام بدید جدیدا طرح برایند اضافه شده ک تا سقف سی میلیون تومن من خودم تا حالا کلی وام گرفتم و ب ی گوشه کارمو گرفته مثلا ی تومنیشو گرفتم تو چهارماه چهارتا250 دادم اصلانم معطلی و ضامن نمیخواد دوستان عزیز ممنون میشم کد معرفی منم بزنید تا ب منم جایزه بده D3O4QI

سوالی هم داشتید بپرسید جواب میدم

شد شد، نشد بیا بریم باهم خربزه با عسل بخوریم🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بریزم تو حسابم و اینکه من دیدم این وام کارت خرید کالا هستش تو یه سری فروشگاهها بدرد نمیخوره من ...

ما خودمون کارتخوان داریم یا تو اون میکشم یا مغازه آشنا ها

دوستان درموردش تحقیق کنیدها

این کارتها توسط یه سری شرکت ها از بانک گرفته میشه. بعد از اینکه شما تسویه کردید اون شرکت تسویه نمیکنه و بانک شما رو میشناسه.

کارتهای یه تومن دو تومن رو نمیگم ولی رقم بالاتر مشکل دار هست. 

درسته کار ادم راه میفته و باز میگم تحقیق کنید.

الان بانکها به سختی وام میدن وقتی اینطوری هس حتما کامل تحقیق کنید. 

قصدم فقط راهنمایی و هشدار بود وگرنه هرکس صلاح کار خودشو میدونه عزیزان 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
دوستان درموردش تحقیق کنیدها این کارتها توسط یه سری شرکت ها از بانک گرفته میشه. بعد از اینکه شما تسو ...

عزیزم این برنامه ی بانک پاسارگاده من خودم و تموم فکو فامیلم بارها گرفتن الان چند ماهه استعلام حسابم گرفتیم بدهی نبود بعد تسویه این چیزی ک شما گفتی ربطی ب بانک پاسارگاد نداره خاهش میکنم ندونسته یچیزی رو تو هوا نگید

توی همین نی نی سایتم اکثرا این وامو گرفتن و میدونن چیه این بانکم سودشو میگیره و تضمین در نظر گرفته برای باز پرداخت اقساط الکی مگ کشکیه مگ مملکت بی صاحابه بیان از بانک کارت بگیرن مگ دستگاه چاپه فلان مقدار کارت چاپ کنن بدن دست کلاهبردارل یچی میگینا😬😬

عزیزم این برنامه ی بانک پاسارگاده من خودم و تموم فکو فامیلم بارها گرفتن الان چند ماهه استعلام حسابم ...

بای خودم پیش اومده بود ۸ ماه دنبالش دویدم و کلی خرج کردم. اگه چیزی گفتم از روی دلسوزی گفتم. پاسارگاد نبود ولی بانک معتبری بود. 

اخر پیامم گفتم هرکس صلاح خودش رو میدونه. درضمن گفتم تحقیق کنید نگفتم پاسارگارد بده یا چیز دیگه.

حداقل تاپیک زدید پست ها رو دقیق بخونید. تمام حواستون به تبلیغ هست و فوری ناراحت میشید. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
توی همین نی نی سایتم اکثرا این وامو گرفتن و میدونن چیه این بانکم سودشو میگیره و تضمین در نظر گرفته ب ...

ککات چاپ نشده گلم. 

تو دادگاه به من گفتن وقتی بدون ضامن وام گرفتم انگار اون شرکت ضامن شده یه قراردادی هست بین بانک و شرکتها.

بعدش اون شرکت تسویه نکرده بود و من علاف دادگستری شدم. حالا چون بانک خودش اون شرکت رو متهم شناخت من تونستم حقم رو بگیرم. 

امیدوارم متوجه شده باشید چی میگم. ولی میدونم تلاشتون واسه رد کردن نظر منه ولی مهم نیست.

لطفا ریپ نزنید. هرکی بخواد بگیره به من چه 

ککات چاپ نشده گلم.  تو دادگاه به من گفتن وقتی بدون ضامن وام گرفتم انگار اون شرکت ضامن شده یه ق ...

ضمانت این بانک خود مشتریه اگ پرداخت نکنه حساباش مسدود میشه کاش جمله ب من چه رو قبل کامنت گذاشتن میزاشتی و ای کاش توی تاپیک من نظرتو نمیگفتی دلیل نمیشه چون تو سرت کلاه رفته همه اینجور باشن من یکساله دارم وام میگیرم قبلی رو تسویه میکنم باز وام میگیرم هی اگ اینجور ک شما میگی بود دوباره بهم وام نمیدادن چون بدهکار بودن پاسارگاد هیچ طرف قراردادی با شرکت های دیگ نداره میتونی سرچ کنی

پرداخت سرمایه با ضمانت سند ملک و ماشین و چک و سفته و طلا پرداخت سرمایه با چک یک روزه و فوری بدون ضامن ۸ برگ چک ۱۲۵۰۰ ، ۸ ماهه برای کسب اطلاعات بیشتر به ایدی من @Eshghmyamahdi313 در ایتا پیام بدید  شمارم 09940199167 کامل براتون شرایط رو توضیح میدم