2777
2789

خودم 

برنج خالی با کشمش تاحالا نخورده بودم..

برنجو هم با لپه پخته بودن

...

امادر کل دستپخت مادرشوهرم واینا خوبه

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردن حجم بالایی از گوشت  خوردن نبات و شیرینی فراوان

وای مریض نمیشن اونوقت؟

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
شوهرم اوایل ازدواج رو عدس پلو شکر میپاشید

خوشمزه میشه؟

ترخینه ( غذای محلیه ) نتونستم بخورم 

مدل سرو آبگوشت ( آبشو میخورن بعد گوشت و لوبیا اینارو میکوبن بعضی وقتا اضافه موند فردا با تخم مرغ سرخش میکنن ) 

اگردک ( شیرینی محلیه) 

قره قوروت ( تا حالا نخورده بودم ) 

خورشت بامیه ( سمت ما بامیه نیست ) 

ترشی بامیه 

ترشی خرفه 

حس میکنم چیزهای دیگر هم بود یادم نمیاد 😂😂😂

البته من فقط یکماه رفتم خونشون هنوز ب اش محلی اینا نرسیدم 

ترخینه ( غذای محلیه ) نتونستم بخورم  مدل سرو آبگوشت ( آبشو میخورن بعد گوشت و لوبیا اینارو میکو ...

از اینا ک گفتی من بامیه رو خیلی دوس دارم☺😍

از اینا ک گفتی من بامیه رو خیلی دوس دارم☺😍

من از اونجا برگشتم اولین کارم این بود رفتم بامیه خریدم هم ترشی بامیه درست کردم هم خورشت 

بابامم شدید روش کراش زد 😂😂😂😂

باید اضافه کنم من و شوهرم از دو شهر متفاوتیم اونا اراک من تبریز 

اصلا ب نظرم استان ب استان سبک زندگیا هم فرق می‌کنه چه برسه خورد و خوراک 

برام این تفاوت فرهنگی بیییی نهایت زیبا و جذابه 

ترخینه ( غذای محلیه ) نتونستم بخورم  مدل سرو آبگوشت ( آبشو میخورن بعد گوشت و لوبیا اینارو میکو ...

خودت اهل کجایی که عروس کورد ها شدی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
من از اونجا برگشتم اولین کارم این بود رفتم بامیه خریدم هم ترشی بامیه درست کردم هم خورشت  بابام ...

منم بامیه خوشم نمیومدیجاخوردم عاشقش شدم الان شده جزهمیشگی سفره مون

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖