loveوlive مدیر عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 583 عنوان نظرتونو میگید لطفا برا مدل پرده | مشاهده متن کامل بحث + 68 بازدید | 17 پست مبلامو تازه گرفتم هرچند پشیمونم ولی دیگه خریدم حالا میگم پرده رو ست کنم با مبل یا فرش ؟شاید اوضاع بهتر بشه ☹️چه مدل پرده ای باید بگیرم ؟ 1402/08/27 | 10:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveوlive مدیر استارتر عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 583 بنظر من خوبه خونت مبلاتم چون فضای خونت بزرگه انگار بد نیستن .. فقط مبلارو یجوری روی فرش بچین که پای ... فرش سه متری یعنی سه در سه منظورتونه دارم یه نه متری اتفاقا
طلا_مطلی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 2990 فرش سه متری یعنی سه در سه منظورتونه دارم یه نه متری اتفاقا نه ۳ متری نیست فک کنم ۴ متری باشن ۲ و خورده ای در ۱.۸۰ مثلا .. تقریبا ی کوچولو از میز ناهار خوریتون بزرگتر میشه.. فاصله مبل و ناهار خوری هاتون رو هم ی متر بیشتر کنید.. روش گلدون و رانر بزارید یا شمعدون خوشگل
طلا_مطلی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 2990 مرسی از راهنماییت عزیزم .یه سمت سالنم راحتی هفت نفره جلو تلویزیونه میخوام بدم بره تک نفره هاشو فقط پ ... یه طرفه خوبه اگه خونتون بزرگه دوطرفه باشه هم خوشگله دیگه چون خود پارچه پرده ساده هست خیلی شلوغ نمیشه.. پارچه کالیفرنیا نسکافه ای یجوری ک یکم به مبلات بخوره بگیر..