2777
2789
تحت نظرم مشکل ندارم اتفاقا ورزشکارم هستم

پس بیخیالش شو اینشالا میشه.فقط مکملای ویتامینا رو بخورید خیلی تاثیر داره ویتامین ای تقویت اسپرم میکنه.هرچند مشکل نداشته باشه خوبه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
پس بیخیالش شو اینشالا میشه.فقط مکملای ویتامینا رو بخورید خیلی تاثیر داره ویتامین ای تقویت اسپرم میکن ...

ب شوهرمم ویتامین و مکمل های خیلی قوی داده مثلا نمیدونم شاید از ورزش والیباله

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه مشکلی دارین؟ منم ۱۰ماهه اقدامم نشده ۲۹سالمه خیلی دلشوره واضطراب دارم😔

بدترین چیز میدونی چیه همین استرس .من خودم هرماه بی بی چک میزدم منفی . ماهی که کلا درگیر چیزی شده بودم و اصلا به بارداری فکر نمیکردم باردار شدم 

دوستمم بعد ده سال وقتی کسی از فامیلشون فوت کرد از فکر بارداری اومده بود بیرون فهمید باردار شده . قبلش همه کار کرد تا باردار بشه نمیشد

با عنبر نسا خودتو دود بده شاید لوله‌هات گرفته

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
ب شوهرمم ویتامین و مکمل های خیلی قوی داده مثلا نمیدونم شاید از ورزش والیباله

ورزش خوبه لتفاقا

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بدترین چیز میدونی چیه همین استرس .من خودم هرماه بی بی چک میزدم منفی . ماهی که کلا درگیر چیزی شده بود ...

بله عزیزم درست میگی باید بیشتر رو خودم کار کنم

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
بدترین چیز میدونی چیه همین استرس .من خودم هرماه بی بی چک میزدم منفی . ماهی که کلا درگیر چیزی شده بود ...

شما چنتا فرزند دارید؟

این ماه کلا استرس ندارم. بیشتر نفرته😂میگم همش  ب درک ک هرچی شد. ولی تهش ادم فکرش مشغوله

بله عزیزم درست میگی باید بیشتر رو خودم کار کنم

ععنبر نسام حتماً امتحان کن

از جای اعتماد دار بخر مال فصل بهار باشه بهتره

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
شما چنتا فرزند دارید؟ این ماه کلا استرس ندارم. بیشتر نفرته😂میگم همش  ب درک ک هرچی شد. ولی تهش ...

ببین یه جوری مسافرت یا یه کاری کن که کلا بهش فکر نکنی 

مثلا من چون کلا تنبلی تخمدان شدید داشتم یه بارداریم دقیقا اول کرونا شد چون کلا از فکرش اومده بودم بیرون بیشتر رو گرم کردن رحم و تقویت کار می‌کردم اصلا فکر نمیکردم باردار باشم 

کار نشدن نداره یارو بازیگر خانم تو 42 سالگی بچه  دار نشد مگه

🤣🤣🤣🤣🤣من۴۳هستم

باورکنید۴۳خیلی جوونیم

چرافکرمیکنید۴۳بالاست؟!🥴🥴🥴🥴

دهه۶۰هاخب دیرشوهرگیرشون اومده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بیایین دیگه خسته شدم از انتظار . خدا کجاست بیا ببین🥺🥺😭

۶ماه انتظارخیلیه؟!😁😂

ازروزهاوشبهات لذت ببرانشاءالله زودمامان میشی که حتی۱خواب راحت میشه برات حسرت

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
واقعا منی که نمیخام همش بچه میده شما که میخایی نمیده حکمتش چیست ای خدا

خط روخط میوفته دعاهاقاطی میشه

۶ماه انتظارخیلیه؟!😁😂 ازروزهاوشبهات لذت ببرانشاءالله زودمامان میشی که حتی۱خواب راحت میشه برات ح ...

کاری دیگه ای نمیتونیم بکنیم مرسی🌹

بیایین دیگه خسته شدم از انتظار . خدا کجاست بیا ببین🥺🥺😭

عزیزم ۶ماه که چیزی نیس،من۳۵سالمه و۸سال چشم انتظارم،یکم صبرتو زیاد کن مثلا قراره مادربشی

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
عزیزم ۶ماه که چیزی نیس،من۳۵سالمه و۸سال چشم انتظارم،یکم صبرتو زیاد کن مثلا قراره مادربشی

والا برای من اززصبر گذشته کلافه شدم. هرکی یجور میکشه