2777
2789

بسلامتی میشی

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی استرس اینا داشتم بعد همون ماه ک‌خودم بیخیالی رد کردم باردارشدم

چطوری بیخیال شدی ب منم بگو

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
تاعکس رنگی از رحم بدی بزودی باردارمیشی اگه هردو سالمین اینو خودم وچندتا از اطرافیانم تجربه کزدیم که ...

منم این ماه این کارو میکنم حتما ممنونم دوست خوبم

خدا همیشه حواسش بهمون هست😊😊

دکترم میرم لی صاحابادمیگن هیچی نیست. لامصب  ادم تو این موقعیتا ب زمینو زمان چنگ میزنه نمیدونید ...

کدوم شهری؟..گاهی وقتا ماما بهتر از متخصص هست،، میگن مشکلی نیست که هی فرت فرت بری پیششون ویزیت بشی،،

ورزش میکنم تو هفته ۳ روز. و سعی میکنم چیزهای سرد نخورم

ی پیجی بود تو اینیستا من بعد سقط و دردسراش شانسی پیدا کردم کلی راهنمایی داره من از همون استوریای سیو شده استفاده کردم دقیقا دو ماه بعد بدون اینکه بدونم باردار بودم اصلاح سبک بود اسم روشش 

شیش ماه زیاد نیس انشالله بزودی مادر میشی تحت نظر یه دکتر خوب باش از این قرص ها که باعث تخمک گذاری می ...

اوووبوست داده دکترم ۳ماه خوردم

به خودم میگفتم‌حالع شدم شد نشد فدا سرم 

چندسالت بود حامله شدی چند وقت اقدام؟

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...
سابقه نازایی داری یا تازه میخوای بگه دار شی؟ ازمایش قبل بارداری رفتی؟ یکم سنت از سن مطلوب گذشته اما ...

ازدواج دوممه اولی بچه دار نمیشد اسپرم نداشت. تازه ازدواج کردیم