2777
2789

یه خواهرشوهر دارم از مامانم یه 5 سالی کوچکتره. همیشه احترامشو داشتم به هر نحوی مناسبت ها رفتم خونشون کادو بردم مریض بود پارسال عمل کرد من شاغلم مرخصی گرفتم موندم بیمارستان پیشش .هر وقت خودش یا دختر بزرگش مریض میشن سرماخوردگی یا هر چی براشون سوپ غذا میبردم کرونا گرفتن هرروز براش غذا فرستادم.گذاشت رفت مسافرت مجردی شوهرشو دختر تنها خونه موندن غذا فرستادم برام. با اینکه شاغلم. اونو از خودم میدونستم. گفتم چی میشه مگه شب یلدا عید نوروز براش کادو و شیرینی و اجیل و سنگ تموم میزاشتم.اونم البته برای پسرم اسباب بازی میخره. 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

سال پیش رفته بودیم جایی مهمونی اورد یه روسری داد گفت واسه تولدت خریدم تشکر کردم ولی خب انتظار داشتم همونطور که من رفتم خونشون با عزت و احترام بهش کادو دادم اونم همین کارو میکرد گذشت تا امسال زنگ زد گفت کادو تولد گرفتم گذاشتم خونه مامانم  مادرشوهرم برو از اونجا بگیر. ناراحت شدم به شوهرم گفتم نمیری بگیری یعنی چی این رفتار شوهرم گفت اشکال نداره حالا ماهم شده نذری چیزی داشتیم گذاشتیم خونه مامان بیاد برداره گفتم این فرق میکنه کادو تولده خلاصه نخواستم تلخی پیش بیاد شوهرم رفت و اورد کادو زنگ زدم تشکر کردم. اخه خونمون نزدیکه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به فاصله یه هفته بعدش تولد جاریم بود . کیک تولد خریده بود رفته بود پشت در خونشون سوپرایزش کنه جاریم درو باز کرد و یهو جا خورد خوشحال شد اینارو کجا دیدم تو گوشی خودش که داده بود دستم عکسای عروسی که رفته بودن نشون بده من داشتم ورفق میزدم یهو دیدم. جا خورد وقتی دید فیلمو دیدم اومد درست کنه گفت ما اصلا نرفتیم خونشون داشتیم از جلو درشون رد میشدیم خلاصه چرت و پرت میگفت خونه اونا دوره نمیشه رد بشن. اتفاقا خونه ما با اونا یه خیابونه پیاده هم میشه رفت. 

به نظرم منو اسگول کرده قدرمو نمیدونه منو گیر اورده محبت الکی بهش میکنم و اصلا به چشمش نمیام 

جالبیش میدونی چیه؟ 

اینکه همیشه پشت سر جاریم حرف میزنه زن زندگی نیست حواسش به زندگی نیست ولخرجه فلانه 

جالبیش میدونی چیه؟  اینکه همیشه پشت سر جاریم حرف میزنه زن زندگی نیست حواسش به زندگی نیست ولخرج ...

خب آدمی که چشم رو نداره رو چرا بهش محبت میکنی که اینجوری بسوزی 

ول کن بابا آخرشم اون جاریت عروس خوبس

همیشه برام سوال بود اینهمه پشت جاریم بد میگه پس چطوره که جاریم میره خونشون شبم میمونه یا وقتی میره خونشون اینهمه با جون و دل کار میکنه 

گمونم نیت بدی نداره ولی دیگه شما رو زیادی به خودش تزدیک میدونه 

اتفاقا برعکسه جاریمو به خودش نزدیک میبینه چون شنیدم و دیدم 

عزیزم.ببخشید ولی به نظر من شما عین اسکلا خودت چسبونی بهشون  ول کن این کارا چیه بتوچه ک بری بیم ...

منم همین گفتم عین اوسگولا 

به فاصله یه هفته بعدش تولد جاریم بود . کیک تولد خریده بود رفته بود پشت در خونشون سوپرایزش کنه جاریم ...

تفصیر خودته بس ک محبت بیجا میکنی انتظار بیجا هم ازدیگران داری،بیکاری اینقدر بهش میرسی،الان فک میکنه کیه،هرآدمی ی ارزشی داره به اندازه ارزش آدمها بهشون بها بده

این دوره زمونه هرکی به یکی کمتر اعتنا کنه بیشتر تحویلش میگیرن خودشم ارامش بیشتری داره،بنظرم ارزش نداره اعصاب خودتو درگیر اینچیزا کنی

دوری و دوستی*