2777
2789
عنوان

خواستگاری من

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم دست خالی اومد ولی خیلی دست و دلبازه یه اینا نیست

بی تفاوت باش تا پسر پیگیر بشد جواب دست خالی امدنا به پدرت بگه تا قانع کند کمتر توجه کن دم دستی نباش تا اون پا پیش بگذرد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
خانوادم اصلا نمیزارن . بابام میگه نه دیگه تمومش کنیم

یک جعبه شیرینی یعنی ارزش قائل شدن.. 

یک سری رسم و رسوم ها باید رعایت کنند.. 

حالا شما به خواستگار تون بگو. اول کار ارزش نگذاشتید سلام.. 

از پسره مطمئنم و میدونم آیندش خیلی روشنه ولی مخالفت خانوادم منم دودل کرده ولی اینم میدونم اگ این پسر ...

عزیزم ۶۰ سالشونه ،پس قدیمی نیستن 

ولییییی قشنگ یجوری اومدن که،دلشون به این وصلت راضی نیست 

اگه طرف تو این ۶۰ سال سن فقططططط یکبار تلویزیون دیده باشه ،یه شیرینی میخرید 

اونا نخریدن،پسرشون چرا نخریده

کاش قبل دوباره اومدن خواستگاری،،،شما و خانواده ات برین خونشون

من خودممممم خیلی پشیمونم چرا اون موقع نرفتم تو خونشون تا سطح زندگیشون رو ببینم،بخدا از زمین تا آسمون فرق داشتیم 

عزیزم ۶۰ سالشونه ،پس قدیمی نیستن  ولییییی قشنگ یجوری اومدن که،دلشون به این وصلت راضی نیست  ...

ما نمیتونیم بریم تو شهرمون این رسم نیست. اگ راضی نبودن مدام مگه پیگیری میکردن؟؟؟ مدام میرفتن پیش بابام تا راضیش کنن

ما نمیتونیم بریم تو شهرمون این رسم نیست. اگ راضی نبودن مدام مگه پیگیری میکردن؟؟؟ مدام میرفتن پیش باب ...

با مامان و بابات حرف بزن،بگو آینده مه،بهشون قول بده اگه واقعا دیدی که سطح فرهنگتون بهم نمیخوره،دیگه اصرار نمی کنی 

اومدنشون بخاطر اجبار پسرشونه 

من خودم مادرشوهرم ازم متنفره ،چون ۱۰ سال پیش همش تو خونه شون جنگ و دعوا بوده که راضی بشن بیان خواستگاری 

با مامان و بابات حرف بزن،بگو آینده مه،بهشون قول بده اگه واقعا دیدی که سطح فرهنگتون بهم نمیخوره،دیگه ...

میدونی چقدرگریه کرده مادرش برا این قضیه؟؟؟ ک دخترتون رو دختر خودم میکنم و همچنین باباش. 

نمیدونم دیشب چرا اونجوری شد

میدونی چقدرگریه کرده مادرش برا این قضیه؟؟؟ ک دخترتون رو دختر خودم میکنم و همچنین باباش.  نمیدو ...

من دیگه نمیدونم 

فقط یجورایی مشخصه تو خیلیییی تصمیمت رو گرفتی   

خیلی خیلی تصمیم مهمیه،حتما مشورت کن،خوب خوب تحقیق کنید و در اخر ایشالا که هر کدوم برات خیره پیش بیاد

من دیگه نمیدونم  فقط یجورایی مشخصه تو خیلیییی تصمیمت رو گرفتی     خیلی خیلی تصمیم ...

عاخه خیلی دوسش دارم همونیه ک تو ذهنم بود. کنارش واقعن آرامش دارم. مگه قراره چند بار این حس تکرار بشه