2777
2789
عنوان

خواستگاری من

312 بازدید | 27 پست

سلام. خانوما لطفا کمک کنید. من با ی آقایی در ارتباط بودم چند وقت و خیلیییییی همو دوس داریم خیلی زیاد خانوادش بعد از 7 ماه التماس و زاری بابام راضی شد بیان خونمون. دیشب ک اومدن نه دسته گل و نه شیرینی هیچی نیاورده بودن. خانوادش هم خیلی قدیمی هستن و اپدیت نیستن 60 سالشونه ولی بابا و مامان من 40/45 هستن. پسره رئیس بخش ی قسمت از کارخونه هست. چند بار بخاطر مخالفت بابام بیرون همدیگه رو دیده بودن و بابام تاییدش کرده بود. ولی الان از دیشب هم مامان و هم بابام میگن نه چون دست خالی اومده بودین میگن دست اینا اذیت میشی اختلاف طبقاتی زیاده.من به پسره هم گفتم گفت بخدا ما رسم نداریم چیزی ببریم. الان حالم اصلا خوب نیس نمیدونم چیکار کنم. از ی طرف پسره رو خیلی دوس دارم و اونم میگه نمیزارم تموم شه و به دستت میارم از ی طرف خانوادم میگن نه.... چیکار کنم؟

شوهر منم دست خالی اومد ولی خیلی دست و دلبازه یه اینا نیست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم دست خالی اومد ولی خیلی دست و دلبازه یه اینا نیست

از پسره مطمئنم و میدونم آیندش خیلی روشنه ولی مخالفت خانوادم منم دودل کرده ولی اینم میدونم اگ این پسر تو زندگیم نباشه من میمیرم

یکم زمان بده 

حق دارن بدبین شن خونوادت 

همین اختلافای ب ظاهر جزئی اثراشو رو زندگی میذاره

کاش تو مدت اشنایی جدا از عشق و عاشقی در مورد رسم و رسومات حرف زده بشه 

چون گل یا شیرینی جز بدیهیاته معمولا

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

شوهر منم جلسه اول دست خالی اومد ماهم خیلی ناراحت شدیم،ولی ما ازدواجمون سنتی بود، میترسیدن جواب رد بشنون و پول هزینه ای که کردن هدر بره. اما دفعات بعدی جبران کردن

یکم به خونوادت حق میدم.

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

از پسره مطمئنم و میدونم آیندش خیلی روشنه ولی مخالفت خانوادم منم دودل کرده ولی اینم میدونم اگ این پسر ...

امیدوارم بهترینا واست پیش بیاد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

خوب پدر ومادرت تا حدودی درست میگن اختلاف طبقاتی ممکن برات مشکل ایجاد کنه 

بعد خانواده پسره چند تا فرزند دارن اگه خیلی پیر هستن پدر ومادرش احتمال داره نگه داری از اونها دوران سالمندی بیفته گردن شما این اتفاق برام افتاده دارم میگم میتونی