2777
2789
گفتن بچه های زیر ۶ سال ولی نمیدونم مال همه خانواده هاس. یا ن

نه فقط اونایی که بچه هاشون رشدش کمه و مرکز بهداشت اسم هاشونو رد کرده

کالابرگ شما شارژ شده ؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من کالا برگ این ماهو ندادن حالا میخوان به بچه بدن خدا لعتتشون کنه از حق ما میگیرن میدن به غزه دم ...

به ماهم ندادن اتفاقا این ماه حقوقمون کتر بود میخواستیم بریم گوشت بخریم سه بار رفتم مغازه گفت هنوز شارژ نشده 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
به ماهم ندادن اتفاقا این ماه حقوقمون کتر بود میخواستیم بریم گوشت بخریم سه بار رفتم مغازه گفت هنوز شا ...

لازم نیس بری تا مغازه تا ببینی شارژ شده یا ن؟ستاره ۵۰۰ستاره ۱۴۶۳مربع بزن بعد گزینه دومش انتخاب کن میبینی

واقعا؟؟؟قضیش چیه،پسرمن رشدش کمه پانزده ماهشه نه کیلویه میدن بهش؟؟؟

به همه میدن فقط چون از بهداشت استعلام گرفتن ببینن چه خانواده های بچه زیر ۶سال دارن الکی میگن به اونایی ک رشدشون کم بوده،شما اگه میخوای بفهمی پول بحسابتون اومده یا ن کدستاره ۵۰۰ستاره۱۴۶۳مربع بزن

سلام کالابرگ شما شارژ شد؟

نه اتفاقا همین امروز صبح چک کردم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
واسه من زده یکوپونصد چجوری باید خرید کنم کجابرم؟

فروشگاه