2777
2789
به من کالا برگ این ماهو ندادن حالا میخوان به بچه بدن خدا لعتتشون کنه از حق ما میگیرن میدن به غزه دم ...

واجبه بهتون هر تاپیکی رو سیاسی کنین 

همه دنیا برای مظلومیت مردم فلسطین خون گریه میکنن و فقط یه ایرانی میتونه اتقدر بی رحم بگه دم رژیم جعلی کودک کش گرم

واجبه بهتون هر تاپیکی رو سیاسی کنین  همه دنیا برای مظلومیت مردم فلسطین خون گریه میکنن و فقط ...

عزیزم توم خون گریه کن به من چیکار داری مارو تو یه قبر نمیذارن 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم توم خون گریه کن به من چیکار داری مارو تو یه قبر نمیذارن 

مطمعنا نگران شما و اخرتتون نیستم

مشکل اینجاست که یه عده خوب بلدن جای ضالم و مظلوم و عوض کنن اگر دربرابر یه سری چیز ها سکوت شه سریع تر از چیزی که فکرش رو کنیم این اتفاق میفته

اینقدر بدبختو بیچاره داریم شما ندیدی واسشون خون گریه کنی

بگو بیا بلوچستان خودمون آدم هست هنوز برنج تو عمرش نخورده کفش تو پاش نیست سقف رو سرش برگ درخت خرماست آب یک لیوان نصفش گله حموم نداره تو زایمان توی مسیر بی راه و جاده جونشو از دست میده ..‌....

این نقد بگیر و دست از آن نسیه بشوی که آواز دهل از دور خوش است 🫵
مطمعنا نگران شما و اخرتتون نیستم مشکل اینجاست که یه عده خوب بلدن جای ضالم و مظلوم و عوض کنن اگر درب ...

منی که یارانه خیلی برام مهم بود حالا اونم ازم گرفتن از غزه و مظلوم و اینا متنفرم خب؟؟؟حالا شما اگه نگران عوض شدن جای ظالم ومظلومی شماره کارت بدم بریز به حسابم که در حقم ظلم نشده باشه و مظلوم واقع نشم یوقت خدایی نکرده نفرینشون نکنم بگم حق مارو دادن به اونا 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
منی که یارانه خیلی برام مهم بود حالا اونم ازم گرفتن از غزه و مظلوم و اینا متنفرم خب؟؟؟حالا شما اگه ن ...

با این اقتصاد گل و بلبل مملکت کیه که مشکله مالی نداشته باشه فقط برای شما مهم نیست برای یه عده زیاد مهمه 

ولی دلیل به بیتفاوتی هم نمیشه یعنی منی که اگر این پول نباشه قسطم لنگ میمونه باید توجیحش کنم برای همه چی

اگر اگر اگر چیزی هم برای کشوری خرج شه از بودجه نظامی خرج میشه 

پولی که به ما نمیدن و همین داخلی ها(نه همه) میخورن نیازی به غارت خارجی نیست

اینقدر بدبختو بیچاره داریم شما ندیدی واسشون خون گریه کنی

کیه که نگران مشکلات داخلی نباشه از بی ابی گرفته تا کار و اقتصاد

ولی موضوع جنگ با هیچ چیز قابل قیاس نیست

شماهم جای خودت حرفربزن نظرتوب کسی تحمیل نکن

تحمیل نکردم 

فقط داشتیم درباره مسله ای که سر اون تفاهم نظر نداریم بحث میکردیم تا نظرات همو بدونیم 

این دوتا خیلی فرق داره