2777
2789

واسه چی هست

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

یعنی چی

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من کالا برگ این ماهو ندادن حالا میخوان به بچه بدن خدا لعتتشون کنه از حق ما میگیرن میدن به غزه دم اسراییل گرم 

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
به من کالا برگ این ماهو ندادن حالا میخوان به بچه بدن خدا لعتتشون کنه از حق ما میگیرن میدن به غزه دم ...

چرا ندادن حتما مشکلی بوده، ما خرید کالا برگ داشتیم و این ماه هم برامون ریختن

تعجب میکنم از شما

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

بله بستگی به دهک بندی داره از دهک اول تاپنجم به ازای هر نفر یک میلیون از دهک پنجم به بعد نفری ۶۰۰ هزار

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️