2777
2789
عنوان

رفته بودم نان سنگگ بخرم بعدش.........

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 32 پست
آقا مگه آتیش و حرارت زیاد میکروبارو نمیکشه؟

اصلا از حرارت در بیاد آدم دیگه بدش میاد

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این مورد رو شما دیدی اونقدر از اینجور موارد هست! تو قنادیها، رستوران‌ها و… اونوقت دیگه آد ...

قنادی ها آخ آخ کنار کارگاه داداشم اینا ،اشپزخونه قنادی بود پای نگم از کثیفی اش موش و سوسک بود که میرفت کارگر هاش داغون کثیف بودن همون جوری شیرینی درست میکردن میدادن دست مردم....داداش من یه مدت اونا رو دیده بود هیچی شیرینی نمیخورد اصلا

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

این خو خوبه یه بار نونوایی بودم طرف یه تیکه خمیر افتاد زمین یه جوری که کسی نفهمه یواش برش داشت اداخت تو ظرف خمیر دوباره 

حتی نگا نکرد شاید سنگی خاکی چیزی بش چسبیده یانه

وااایییی یا خدا من بودم دیوونه میشدم دیگه عمرا نون از نانوایی بخورم  

غذا تو رستوران چی 

شیرینی از قنادی چی 

آبمیوه بستنی 

رب گوجه فرنگی کارخونه حتی 

شیر از لبنیاتی چی 

عزیزم همه جا پره من خیلی روش فکر کردم

غذا تو رستوران وی  شیرینی از قنادی چی  آبمیوه بستنی  رب گوجه فرنگی کارخونه حتیشیر ...

آره میدونم ولی اونی که با چشم خود آدم میبینه دیگه حالت چندش پیش میاد حداقل اونارو نمی بینیم

غذا تو رستوران وی  شیرینی از قنادی چی  آبمیوه بستنی  رب گوجه فرنگی کارخونه حتیشیر ...

اااره دقیقا...ادم دیگه چی بخوره چاره ای نیست همون نبینیم بخوریم بهتره😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خوب با همین دستاش از تنور در میاره دیگه بعد از مرحله پخت

حالا نون رو میشه گرم کرد وخورد 

پس مواد کارخانه ای مثل پنیر وکره و انواع خوراکی و...اگا ببینیم چجور درست میشه هیچکدوم نمیخریم 

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

مراحل تهیه هر چی رو ببینی عمرا بتونی بخوری. یکی از اشناها میگفت اگه تهیه نوشابه رو ببینین عمرا بخورین

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم