2821
2789
عنوان

بلو کارت

168 بازدید | 11 پست

خانوما این کد معرف من واسه بلو بانکههر کی ثبت نام کنه واسه معرف امتیاز حساب میشه میتونه وام بگیره که کاملا آنلاین و کارت هم رایگان با پست پیشتاز میفرستن ممنون میشم بزنید 

کد معرف NES4NI

من چرا نمیتونم به بلو اعتماد کنم

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

اگه جمع کردن رفتن چی  

بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامی‌اش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همه‌ی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه نصب کردین ممنون میشم کد معرف منو بزنید

من چند روز پیش نصب کردم و کد معرف اقوام رو زدم

بلوکارت چیه   هزینه گرفتن چیزی داره

ببخشید الان دیدم. نه عزیزم اپلیکیشنه بانک سامانه که به صورت کاملا آنلاین و رایگان حساب باز میکنید بعد رایگان با پست پیشتاز کارتتونو میفرستن در خونتون خیلی هم امکانات داره خرید شارژ اتقال پول معرفاتونم به ده تا برسه وام میدن ده ملیون ممنون میشم حساب باز کردین کد معرف منو بزنین 

یعنی دریافتش هیچ هزینه ای نداره؟

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️