2777
2789

۱۲ ساله هر روز بدتر شده من میدونم از ترس چشم زخمه ولی حالم دیگه به هم میخوره تایم بگیری هفتاد درصد داره میگه اینجام درد میکنه همه هم بهش توجه میکنن ولی دیگه خسته شدم تموم انرژیم گرفته میشه میرم اونجا میدونم حرفی هم بهش بزنم لجبازی میکنه دیگه دکتر خودش هم میگفت اینا همش ناز درده چه کار کنم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من تحمل !

دردش نیست چون بقیه محلش نمیدن ! به شوهر من که میرسه دردش میگیره ! سر درد داره ! دل درد داره ! بدن درد داره!

از مادرشوهر خودش میناله (بله مادرشوهرس زنده اس )😂😂😂 والی آخر

چون میدونم احساس نیاز میکنه و شوهرش محل نمیده و اینا میگم اشکال نداره اگر اروم میشه یا قلبش راحت میشه بزار‌بگه

ثواب دازه بی کس و تنهاس انگاری 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

دوازده ساله دارم تحمل میکنم 

تا وقتی زنده اس باید تحملش کنی

ببین مادرشوهر خودش انقدر بده ! انقدر بده! انقدر بده ! انقدر روی مخ پدرشوهرم راه میره ! اذیت میکنه ! بد میگه ! ناله میکنه همش‌ میگه منو ببر دکتر ! همش میگه ور دل من باش ! همش شبا پیش پسرش میخوابه که من میگم مادرشوهرم فرشته اس ! خداروشکر فقط میناله و با یه توجه راضی میشه

شمام بگو خداروشکر تا بدتر نشده!

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

کاش یک دکتر آشنا داشتی دو هفته توی بیمارستان بستریش می کرد و هر روز ازش آزمایش و چکاپ می گرفت و میدادش زیر دست دانشجوها تا معاینه اش کنند وقتی بر می گشت دیگه مریض هم می‌شد چیزی نمی گفت چون بهش می گفتید اگر مریض شدی دوباره می برمت بیمارستان ....

نمیدونم اینا چشونه  بخدا از من سالمترن همش مینالن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
کاش یک دکتر آشنا داشتی دو هفته توی بیمارستان بستریش می کرد و هر روز ازش آزمایش و چکاپ می گرفت و میدا ...

بخدا من این کار هم کردم از رو نمیرن  بدتر ناز میکنن 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
کاش یک دکتر آشنا داشتی دو هفته توی بیمارستان بستریش می کرد و هر روز ازش آزمایش و چکاپ می گرفت و میدا ...

نه دکتر میره نه بیمارستان به زور سالی یه بار میبرندش زیادم پیر نیست تایم گرفتم سرجمع ۴۵ دقیقه حرف زد نیم ساعت ناله کرد

برای ما میترسه چشمش کنیم این حالمو خراب میکنه

ببین اون یه مشکل روحیه هرکار کنی ! یه وسواس یه جور مرض

اصلا به خیالت نباشه.ولش کن

بزار بگه اگر اونجوری دردش ساکت میشه و بهانه دیگه نمیاره

اینجور وقتا خودتو بزنن اون راه و بهش‌حتی فکرشم نکن

تا وقتی زنده اس باید تحملش کنی ببین مادرشوهر خودش انقدر بده ! انقدر بده! انقدر بده ! انقدر روی م ...

دیدگاهت باحال بود ولی مادرشوهرم منو خیلی اوایل اذیت میکرد برای همین یکم سخته