2777
2789

من دخترم قبلا عمل انحراف چشم انجام داده که بماند جقدر عذاب کشیدم و مردم و زنده شدم 

و کلی مشکلات دیگه هم داریم که اونم بماند

ولی الان دوباره انحراف چشمش برگشته یعنی وقتی فک میکنم احتمال عمل دوباره هست قلبم وایمیسه 

فقط سپردم به خدایی که میدونه من توانشو ندارم

خواهشا هرچقدر در توانتونه براش دعا کنید

اسمش فاطمه هست 😔😔😔😔😔

💔💔💔

خدایا فاطمه رو به خودت سپردیمش بهترین ها رو براش رقم بزن

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستدوع فیها بعدد ما احاط به علمک

خانم فاطمه زهرا ضامن سلامتیش و ارامشش باشه الهی

خدا در رحمت و سلامت به روش باز کنه الهی

التماس دعا مادر دل نگران برای خودم 🙏

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

الهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستدوع فیها بعدد ما احاط به علمک خانم فاطمه زهرا ...

عزیزم ممنون از دعای قشنگت 😔😔😔😔😔😔

الهی خدا خیرتون بده 

💔💔💔
عزیزم ممنون از دعای قشنگت 😔😔😔😔😔😔 الهی خدا خیرتون بده 

دعا کن لطفا مادر بشم بقیه اش توکل به خدا

عزیزم برای سه روز صلوات خاصه حضرت زهرا (همون که برای دختر گلت نوشتم و خوندم توی نت هم هست) به نیت شفای دختر‌گلت ۵۳۰ مرتبه برای خانوم فاطمه زهرا بخون

انشالله حاجت روا باشی 

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

دعا کن لطفا مادر بشم بقیه اش توکل به خدا عزیزم برای سه روز صلوات خاصه حضرت زهرا (همون که برای ...

خدا رو قسم میدم به آبروی حضرت زهرا هرچه زودتر صاحب یه اولاد سالم و صالح بشید 🥺🥺🥺🥺ممنون از لطفت چشم حتما میخونم

💔💔💔