2777
2789
عنوان

بگین شمام جای من بودین دلخور میشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 46 پست
حالا تو ببین فردا مامانمو ببینم گله کنم از کار خواهرم  حق رو به اون میده این خط اینم نشون  ...

اینکه طبیعیه مامان منم همینجوریه!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

مثلا میخوان اختلاف نیوفته بینمون بدتر حرصت میدن

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم رو راست بهش بگو ناراحت شدی و یه مدت حتما سروسنگین باش باهاش

گفتم بهش پررو جواب میده فقط حق رو به خودش میده 

دخترم عاشق تولد و فوت کردن کیکه دلم سوخت براش که چقد میتونست امشب بهش خوش بگذره 

مثلا میخوان اختلاف نیوفته بینمون بدتر حرصت میدن

سر سفره شام زنگ‌زده مهمونات نرفتن بیای تولد 

گفتم نه شام میخوریم

میگه ایش توام با اون جاریت

گفتم چه تولدی میگه یه کیک کوچیک خریدم مهمونم زیادن اگه میدونستم بزرگترشو میخریدم دیگه دیدم دارم پیش مهمونامم خراب میشم گفتم بعدا حرف میزنیم 

حالا تو ببین فردا مامانمو ببینم گله کنم از کار خواهرم  حق رو به اون میده این خط اینم نشون  ...

اگه مامانت طرف خواهرتو گرفت  به بهونه ی حاملگی و حال بدی  یه مدت نرو خونشون که اوناهم متوجه بشن ناراحت شدی ، اگرم گفتن چرا نمیای بگو فلانی بیاد سر بزنه که حق به جانبه    

اگه مامانت طرف خواهرتو گرفت  به بهونه ی حاملگی و حال بدی  یه مدت نرو خونشون که اوناهم متوج ...

آره همون کارو میکنم 

هرچند شانس ندارم خواهر بازم من میشم آدم بده و حرف دربیار 

سر سفره شام زنگ‌زده مهمونات نرفتن بیای تولد  گفتم نه شام میخوریم میگه ایش توام با اون جاریت ...

واا ، خوب جوابشو دادی به جاریت چیکار داره بگو تو برنامه ریزیت بد بوده باید از قبل باهامون هماهنگ میشدی اینکارو نکردی حالا چیکار برنامه های ما داری دیگه؟!

اگه مامانت طرف خواهرتو گرفت  به بهونه ی حاملگی و حال بدی  یه مدت نرو خونشون که اوناهم متوج ...

من هیچوقت شانس نداشتم سر زایمان دخترم بود که بابام قلبشو عمل کرد مامانم مجبور بود بیمارستان پیش بابام باشه درحالیکه منم بهش نیاز داشتم خواهربزرگمو شوهرش کلا نذاشت بیاد مراقبم باشه این خواهر کوچیکمم سرکار میرف تنها بودن توی بیمارستان یکم مادرشوهرم پیشم موند و چند ساعتی خالم 

جاریم دلش سوخت برا وضعم گفت خودم پیشتم ناراحت نباش تا مرخص شم پیشم موند من خاطره خوشی ندارم از هر لحظه زندگیم 

واا ، خوب جوابشو دادی به جاریت چیکار داره بگو تو برنامه ریزیت بد بوده باید از قبل باهامون هماهنگ میش ...

این جاریم همون خانومیه که وقتی هیچکی تو بیمارستان موقع زایمانم پیشم نموند دلش سوخت برام و کمک حالم بود ببخشید شیاف هم برام گذاشت حالا براش ایش اوش میکنن 

بازم میگه سر زایمانت کلا خودم پیشتم نذاری قهر میکنم تا ابد

میگن این زایمانت مامان پیشت میمونه عوض اون یکی رو‌ درمیاره 

گفتم من دیگه میدونم نازکش ندارم میتونم گلیممو از آب بکشم بیرون 

واقعا هم میتونم کارامو بکنم جون سخت شدم فقط به خودم تکیه میکنم

این جاریم همون خانومیه که وقتی هیچکی تو بیمارستان موقع زایمانم پیشم نموند دلش سوخت برام و کمک حالم ب ...

بازم به معرفتش واقعا ، بعضیا از نزدیکترین کسانت هم بهت نزدیکترن همینه دیگه

آره خیلی زن خوبیه منم عوض خوبیاشو درمیارم همیشه 

عزیزم انشاالله همیشه تا آخرش بمونید برای هم 

ممنونم پای حرفام نشستی دلم آروم شد یکم  مزاحم نمیشم عزیزم

خواهش میکنم گلم دردل دوستانه بود ، فدات عزیزم شبتون خوش💙