2777
2789
عنوان

لک بینی هفته۱۳

90 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

من هفته ۱۳بارداری هستم از هفته ۶هماتوم داشتم و کمی لکه بینی که شیاف مصرف میکردم و قطع شد 

هفته پیش سونو ان تی دادم ک دکتر گفت چیزی از هماتوم نمیبینم 

سونو طول سرویکس هم دادم برای اطمینان که ۳۷بود

جفتم قدامی بود و پایین نبود 

دو روزه دوباره لک بینی شروع شده از همون هفته۶شیاف و قطع نکردم دوتا دکتر رفتم هر دو میگن فقط شیاف استفاده کن ولی دلیلش و متوجه نمیشن کسی با شرایط من بوده؟

پس دلیل این لک بینی ها چیه؟

ممنون از پاسخگوییتون ببخشید طولانی شد

خیلیا اول بارداری لکه بینی دارن حتما تحت نظر باش ان شالله که چیزی نشه .

استارتر اجازه هست یه سوال درباره اقدام بپرسم؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه که کلا ندارم از اول  چندروز پیش یکم کار خونه کردم نه زیاد می‌تونه از اون باشه؟

اره میتونه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
نه فقط روزی ی شیاف از هفته ۶ تا الان

استراحت عالیع فقط دراز بکش دردک نداری

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

ان شالله بله عزیزم حتما بپرس

من شنیدم تو اقدام اون هفته وسط سیکل که بازه تخمک گذاری هست رو اقدام کرد ، هفته اخر سیکل رو باید جلوگیری داشت چون میگن بعد تخمک گذاری اگر لقاح صورت گرفته باشه محتویات منی باعث میشه لانه گزینی صورت نگیره......

میخواستم ببینم واقعا راسته؟ 

من اقدامم ولی تو کل ماه اقدام دارم ،یعنی هفته اخر که نزدیک پریوده باید جلوگیری کنم؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من شنیدم تو اقدام اون هفته وسط سیکل که بازه تخمک گذاری هست رو اقدام کرد ، هفته اخر سیکل رو باید جلوگ ...

ن چرته

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

ن چرته

واقعا؟ اخه هم تو پیج های پزشکی اینستا شنیدم هم چند نفر اینجا گفتن....

منم گفتم این ماه یک هفته آخر رو جلوگیرب کنم اگه اونجوریه....

واقعا؟ اخه هم تو پیج های پزشکی اینستا شنیدم هم چند نفر اینجا گفتن.... منم گفتم این ماه یک هفته آخر ...

من کلاداشتو باردارشدم