2777
2789
عنوان

روش پذیرایی از مهمان

386 بازدید | 24 پست

سلام خانومای گل و کدبانو

یه سوال داشتم

اگه چند نفر بیان خونتون مهمونی. بعد بخواین با چایی پذیرایی کنین قند رو چجوری بهشون تعارف میکنید

کلا قند رو روی یه میز میزارین فقط چایی رو میگردونین یا قند رو داخل سینی میزارین همراه چایی بهشون تعارف میکنین خودشون بردارن؟

یا چایی شیرین شده میارین؟

یا کنار هر چایی داخل نعلبکی قند میزارین؟

کلا این وسط قند جریانش چیه و چجوری به مهمونا داده میشه

قندون رو داخل سینی میذاریم 

نعلبکی هم نمیذاریم 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داخل سینی کنار چایی همزمان تعارف میکنم 

اطراف من از چایی از قبل  شیرین شده به شدت بدشون میاد 

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖

من اگه تعداد زیاد باشه برای آقایون یه قندون برا خانما هم یه قندون میذارم اگه تعداد کم باشه قندون میذارم تو سینی میگردونم ولی خب باز خانواده شوهرم کلا همیشه چای تعارف میکنن جلو مهمون قندون هم میذارن بد میدونن قندون ببری تو آشپزخونه

رو هر میز یه قندون میذارم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

اول چایی بچرخون

بعد یه باکس بگیر توشو خوراکیایی ک همراه چای میزارن بچین و تارف کن

مثل نبات شکلات بیسکوییت قند و خرما

من اینکارو میکنم

البته همه قند برمیدارنا😂ولی بهتر تر قنددون خالی گرفتنه

کاربری سوممه تازه وارد نیستم  
ول کن بابا بذار رو میز خودتو خلاص کن خودشون برمبدارن چ دغدغه ها عجیبی دارینا

عزیزم برام خیلی مهمه. چونکه بخاطر همین جریان قند مامان عشقم با ازدواجمون مخالفت کرد. چون قندون گذاشتم جلوش خودش برداره. یسال طول کشید تا دوباره بیان خواستگاریم. الان واقعا استرس دارم