2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

140 بازدید | 13 پست

سلام اگه کسی هست لطفا جواب منو بدید

این ماه چهار ماهه که اقدام کردم واسه بارداری ۹روز تا پریودم مونده حس میکنم این ماهم قراره پریود شم

بعضی وقتا خارش میگیرم قبلنم عفونت قارچی داشتم که رفتم دکتر خوب شدم احساس میکنم باز عفونت دارم

ممکنه عفونت باعث شه باردار نشم؟

👶🤍

بله عزیزم اما بد به دلت راه نده تا موعدت صبر کن بعد برو دکتر شورتتم هر روز عوض کن

شورت که تقریبا ۲ساله نمیپوشم بخاطر همون عفونت که داشتم 

هرزگاهی دورنافم خیلی درد میگیره نمیدونم واقعا دلیلش چیه 

واسه پریوده یا نه نوک سینه هامم خیلی درد میکنه

👶🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای عفونتت دوباره پیگیر شو چون میگی سابقه داری و تا موعدت صبر کن انشاالله که خبرای خوب بشنوی عزیزم ...

خیلی ممنون خودم خیلی امیدوارم این ماه ایشالا هر کی دلش نی نی میخاد زود به خاستش برسه🥺

👶🤍

منم 4 ماهه در اقدامم اما خیلی سوزش و خارش میگیرم و خوب میشم با اینکه خیلی رعایت میکنم . امیدوارم این ...

منم یک هفته پیش hcg زدم خیلی هم احساس سوزش دارم اما هیچ ترشحی ندارم ممکنه عفونت داشته باشم؟

منم یک هفته پیش hcg زدم خیلی هم احساس سوزش دارم اما هیچ ترشحی ندارم ممکنه عفونت داشته باشم؟

نمیدونم شاید.از ژل های شستشو واژن استفاده کن اونا سوزش رو میندازه. خدا کنه هم زمان باردار بشیم  خبرشو بهم بده

ایشالا خدا از دهنتون بشنوه❤

من قبل از اینکه اینجا عضو بشم فکر میکردم منم فقط که دارم با این مشکلات سرو کله میزنم    امادیدم من تنها نیستم یکم حالم بهتر شد که این موارد طبیعی هستش خواستم بگم در کنار هم قطعا دیر یا زود باردار میشیم مهم اینه استرس نداشته باشیم و کنارهم به هم امید بدیم  

من قبل از اینکه اینجا عضو بشم فکر میکردم منم فقط که دارم با این مشکلات سرو کله میزنم   & ...

من تا جایی که میتونم استرس از خودم دور میکنم 

ایشالا هممون به خاستمون برسیم

👶🤍

نمیدونم شاید.از ژل های شستشو واژن استفاده کن اونا سوزش رو میندازه. خدا کنه هم زمان باردار بشیم ...

اتفاقا همیشه از ژل استفاده میکنم یه سریا مگن نکنید خوب نیستن

ایشالا عزیزم 

ایشالا هردومون به زودی نینی دار بشیم عزیزم😍

من قبل از اینکه اینجا عضو بشم فکر میکردم منم فقط که دارم با این مشکلات سرو کله میزنم   & ...

ای جانم

نه عزیزم همه همین مشکلات رو داریم 

من که شوهرم داروهاش رو هم نمیخوره به زور میکنم تو حلقش😂بر عکس خودم که سر ساعت میخورم

انشالله به زودی دامن هممون سبز میشه مامانای آینده😍😉