2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم🥲 بفرمایید😊

شمام انقباض شکم دارین؟من الان چند وقته یهویی شکمم خیلی سفت میشه و دردناک انگار ی چیز خیلی خیلی سنگین گذاشتن رو شکمم بعد یکم دوباره خوبه میشه بعد ببخشید نمیدونم بگم رحمم دهانه رحمم ی حس دردناک  آزرده بودن دارم 😕

شمام انقباض شکم دارین؟من الان چند وقته یهویی شکمم خیلی سفت میشه و دردناک انگار ی چیز خیلی خیلی سنگین ...

انقباض ندارم

ولی دو طرف کشاله های رونم میگیره

شاید بچه خودشو سفت میکنه

من بالا معده م خیییلی سنگینه

آخر همان شد که نباید میشد...
انقباض ندارم ولی دو طرف کشاله های رونم میگیره شاید بچه خودشو سفت میکنه من بالا معده م خیییلی سنگی ...

منم بالا معدم سنگین هست حتی نگاه میکنم بالا معدم جلوتره و سفت تر بعد زیر شکمم عقب تره و شل به دکتر گفتم گفت چون رحمت میره بالا اون قسمت سفت میشه ولی این سنگینی که میگم کل شکمم هست حتی پهلوها فشار میاره رو مقعد و رحمم اصلا خودمم موندم گفتم شاید طبیعی باشه☹️

منم بالا معدم سنگین هست حتی نگاه میکنم بالا معدم جلوتره و سفت تر بعد زیر شکمم عقب تره و شل به دکتر گ ...

این فشارها رو منم‌ دارم

نگران‌نباش

دقیقا شکمم هم همینطوره

بچتون پسره؟

آخر همان شد که نباید میشد...