2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری...بیایید بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 36 پست
اینکه امکان از بین رفتن سرمایه هم هست؟ صندوق های سرمایه گذاری ایزی تریدر چی شما پیشنهاد  می کن ...

بله ولی حرفه ای شدید از حد ضرر استفاده میکنید که در هر مهامله تا سرمایتون صفر نشه ضرر میکنیدا ولی صفر نمیشه

گفتم که تمام بازار های مالی ریسک دارند هم سود دارن و هم ضرر

اگه میخواید فقط سود کنید پولتونو بذارید بانک

بعضی از صندوق های بورسی هستند که اصل سرمایه رو تضمین میکنن یعنی به هر دلیلی رفتید ضرر اصل سرمایتون حفظ میشه میتونید از کارگذاریتون بیشتر راجبش تحقیق کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
بله ولی حرفه ای شدید از حد ضرر استفاده میکنید که در هر مهامله تا سرمایتون صفر نشه ضرر میکنیدا ولی صف ...

ببخشید میشه بگید برای ترید روزانه  منظورم ارز هست جایی هست که سیگنال بهمون بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی حرفه ای شدید از حد ضرر استفاده میکنید که در هر مهامله تا سرمایتون صفر نشه ضرر میکنیدا ولی صف ...

خیلی ممنونم ازتون 

کانال یوتیوبی میشناسید  که معرفی کنید برا آموزش 

یا ارز های دیجیتالی که که مطمئن تر باشن رو معرفی کنید 

ببخشید میشه بگید برای ترید روزانه  منظورم ارز هست جایی هست که سیگنال بهمون بده

به هیچ وجه نباید از کسی سیگنال بگیرید به چند دلیل

۱ در سیگنال گرفتن شما ماهی میگیرید ولی ماهی گیری یاد نمی گیرید

۲ اون کسی که سیگنال میده بر اساس مدیریت سرمایه و ریسک خودش سیگنال میده یعنی من دوست دارم ۲۰۰ دلار در هر معامله برم ضرر ولی شما میتونید ۵۰ دلار برید ضرر

۳ اگه اتفاقی برای سیگنال دهنده بیافته شما دیگه در آمدتون قطع میشه

تلگرام پر هست از کانال های رایگان و پولی سیگنال دهنده ها ولی هیچ کدوم در دراز مدت به درد نمیخورن

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
خیلی ممنونم ازتون  کانال یوتیوبی میشناسید  که معرفی کنید برا آموزش  یا ارز های دیج...

در بازار های معامله چیزی به عنوان مطمئن و قطعی و ۱۰۰ درصد و... نداریم همه چیز ۵۰ ۵۰ هست

یوتیوب بهترین منبع هست توسط استادان خارجی 

به هیچ وجه نباید از کسی سیگنال بگیرید به چند دلیل ۱ در سیگنال گرفتن شما ماهی میگیرید ولی ماهی گیری ...

خوب برای تازه کار ها بهتره چون باید تایم طولانی رو بذارن رای آموزش ولی خوب اینجوری هم آموزش میبینند هم کسب درآمد دارن

فارکس مشکل نداره، ارز دیجیتال رو هم گفتن تابع قوانین

فارکس از سال ۱۳۹۰ به بعد غیر قانونی اعلام شده تا به الان به سایت مراجع تقلید هم برید گفتن دارای اشکال شرعی هست و مکروه هست جز آیت الله خامنه ای 

در بازار های معامله چیزی به عنوان مطمئن و قطعی و ۱۰۰ درصد و... نداریم همه چیز ۵۰ ۵۰ هست یوتیوب بهتر ...

خبای ممنونم ازتون  لطف کردید

میشه اگه سوالی داشتم در این مورد از شما بپرسم