2821
2789
عنوان

ضد آفتاب خوب

77 بازدید | 10 پست

خانما ی ضد آفتاب خوب میخوام بخرم اگه میشه راهنماییم کنید چ مارکی خوبه صورتم پر لک شده ضد آفتاب هیچ وقت استفاده نکردم الان میخوام بخرم میگن عالیه برا صورت 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لطفا واسم دعا کنید تقریبا سه ماهه قهر کردم و شوهرم نمیاد سراغم😔 تو تاپیکهام توضیح دادم

عزیزم سوره حمد خوندم براتون

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
لابورن

قیمتش چند عزیزم 

عزیزم ببخشید شما قرص جی سی خوردید راضی بودید؟

وزنتون برنگشت؟

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

عزیزم ببخشید شما قرص جی سی خوردید راضی بودید؟ وزنتون برنگشت؟

آره عزیزم خوردم خیلی هم وزنم امد پایین وزنم مثل اول برنگشت ولی یکم بعد از قطع کردم تنبلی کردم یکم وزنم بالا رفت شما چقد اضافه وزن دارید 

آره عزیزم خوردم خیلی هم وزنم امد پایین وزنم مثل اول برنگشت ولی یکم بعد از قطع کردم تنبلی کردم یکم وز ...

۸۸

قدم ۱۶۲

دلم میخواد لاقل پونزده تا کم کنم 

ب نظرت بخرم ؟

چقد از وزنت برگشت؟

میترسم برگرده برا من 

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز