2789

مادربزرگم اسمونی شده و بی تاب ترینم...

اصلا باورم نمیشه با این ک چند روز گذشته اما انگار مغزم نمیخواد بپذیره...

ب این فکر می کنم ک دیگه نیست دلم میخواد بترکه...همش میگم کاش اینقدر خوب نبود کاش اصلا بد بود ک حالا نبودش اینجوری نسوزونتمون...

و از همه بدتر ترس از دست دادن( دور از جونشون)بقیه اعضای خانوادم تمام وجودم و گرفته...لعنت به این دنیا...کاش زندگی اینطوری نبود...ی ادم ک کلی باهاش خاطره داری دیگه نیست دیگه هیچ وقت نمیتونی ببینیش یا صداش و بشنوی...همش میگم کاش بیشتر پیشش میرفتیم...کاش تا دیر نشده قدر هم و بدونیم

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا

هیچی زمان حلال مشکلات

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گذر زمان داروی همه دردهاست ... خدا رحمتشون کنه

ممنون خدا عزیزانتون و حفظ کنه❤

خدایا زندگیم ب تو میسپارم🫂💚🌱        خودت مراقب پدر و مادر و برادر و همسر و پسرم و فندق تو راهیمون باش❤میشه نگاهت هیچ وقت ازم نگیری🥺من بدون تو زود کم میارم                                                                                                                              فندق کوچولومون دو ماهه ک قدم رو چشامون گذاشته و زندگیمون و شیرین تر کرده❤خدایا هر کی در انتظار نی نی دلش و شاد کن و یدونه از این فندقا مهمون دلش کن🌹امین                                                                                       فندق کوچولومون ۵ ماهه شد😍با این که جوجه کوچولو قشنگ سرویسمون کرده😅😅 اما دارم تو قشنگ ترین روزای عمرم زندگی می کنم...و با تموم وجودم دلم میخواد زمان کند بگذره خدایا شکرت برای همه چی عااااااشقتم خدا

نترس 

گذر زمان همه چیز حل میکنه

باور کن مثل واقعیته بعد یه مدت کلا یادت نمیاد 

الانم به جای بی تابی بشین براش فاتحه بخون قران بخون خیرات بده دعاش کن 

و عز خدا برا اون آرامش و برای خودت و خوانوادت صبر بخواه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

پدربزرگ منم ۵ ماه پیش فوت کرد🙂

یعنی بین اون همه نوه ک داشت میگفت دخترِ..... یه چیز دیگست بع حدی دوستم داشت میگفت سنگ مزارمی 

شبی ک فوت کرده بود انقدر بی قراری کردم پسر عموم دستنو گرفت بردم سر مزارش دراز کشیدم روی قبر 

گفتم حالا راحت بخواب سنگ مزارتم اومد دیگه خیالت راحت و گریه میکردم 

درکت میکنم خیلییییی

من دیگه کم کم کنار اومدم ولی بازم غمش هست همیشه...

برمــیا تو مژنیاکــت شوم زنه دل زارم🫀✨

زمان باعث میشه باهاش کنار بیایی ولی ته دلت بازم دلتنگش میشی و گاهی قلبت میخواد خالی بشه.

یه روزایی میاد که یهو یادش میفتی ولی حتی نمیتونی گریه کنی ولی زمان باعث میشه به زندگی برگردی

زنداداش مهربونم ۶ ماهه آسمونی شده... 💔

مادربزرگ مهربونم حدود ۴ ساله...

حتما روزی جای دیگه ای اونا  رو دوباره ملاقات میکنیم.

اول مرحله انکار وبعد پذیرش    خیلی سخته ولی مجبوری

الان دقیقا تو مرحله انکارم همش فکر می کنم هنه ی لین مراسما یه خواب بوده همه ی این روزا ک گذشت یه کابوس بوده و تموم شده...فکر می کنم هنوز تو خونش و بازم ک بریم خونش با روی باز میاد استقبالمون...امروز ک در کابینت و باز کردم و گل محمدی های خشکی که بهم داده بود برای چای و دیدم جیگرم اتیش گرفت...دلم میخواد اون گل هارو تا اخر عمرم نگه دارم ک دستای مامان بزرگم بهشون خورده دستایی ک دیگه نیست...

پسر یکسالم رو دوسالی میشه که از دست دادم روزی نیست به یادش نیفتم. الیته اوایل دیوونه میشدم ولی الان ...

وای عزیزم قربون دلت برم❤🥲فکر کردن بهشم جگر سوزه...از صمیم قلبم برات ارزوی صبر می کنم...