2777
2789
عنوان

بچه ها کسی هست...

73 بازدید | 10 پست

قلبش پاک باشه و برای من یه استخاره بگیره؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

سلام تروخدا جوابمو بده توی تاپیک قدیمی نوشتی پای بچت به داخل کج هست الان خوب شده؟

سلام نه هنوز اگه تا سن ۸ تا۱۰ سالگی برطرف نشه جراحی میخواد

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماله بچه شما خیلی مشخصه؟هیچ اقدامی نکردین؟

مشخصه.تا قبل سنی که گفتم نباید عمل بشه.از کفشای طبی استفاده میشه

سلام نه هنوز اگه تا سن ۸ تا۱۰ سالگی برطرف نشه جراحی میخواد

سلام عزیز یجا خوندم نوشتین خونتون تو بارداری لخته میشد شما فهمیدین علتش چی بوده ؟ و اینکه بچتون انشالله سلامته ؟ منم بازدارم خونم زود لخته میشد فقط آسپرین خوردم الان بچه کم وزنه تو هفته سی و شش و باید زایمان زودرس کنم

سلام عزیز یجا خوندم نوشتین خونتون تو بارداری لخته میشد شما فهمیدین علتش چی بوده ؟ و اینکه بچتون انشا ...

نه علت نفهمیدم.انشالله بچتو سالم بغل میگیری نگران نباش.من هیچوقت به ۳۶ هفته نتونستم برسم

یعنی چی ؟ بدنیا اومد زودتر ؟

بله ۳۳