2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس گفتی خواهر؛ جنوب شرق هستید و به مرکز  جنوب کشورنزدیکید😅

جنوب غربیم عزیزم. خب مثلا اصطلاحا شمال به مازندران و گیلان میگیم، اگه کسی میگه رفتم شمال، ما فکر نمیکنیم رفته باشه اردبیل و تبریز با اینکه اونا هم شمال هستن. جنوب هم اصطلاحا واسه خوزستان وبوشهر وبندرعباس به کار میره، نه شیراز.

جنوب غربیم عزیزم. خب مثلا اصطلاحا شمال به مازندران و گیلان میگیم، اگه کسی میگه رفتم شمال، ما فکر نمی ...

راست میگی الان رفتم خوندم اخه اهواز هم جنوب غربه چرا به اهواز میگن جنوب و شیراز هم که جنوب غربه بهش نمیگن جنوبه؟ در ضمن وقتی جنوب باشه بهش میگن جنوب نمیگن که مثلا شمال کشور

نه عزیزم دو تاش جنوب غربه، اما شیراز به مرکز نزدیکتره، خوزستان کاملا غربه.

من که گیج شدم تو نقشه شیراز به مرکز نزدیکه اما بیشتر به جنوب کشور نزدیکتره، از اهواز جنوبی تره انگار ! اهوازم به وسط کشور نزدیکه یکم همون طور

که گفتید کاملا غربه

من که گیج شدم تو نقشه شیراز به مرکز نزدیکه اما بیشتر به جنوب کشور نزدیکتره، از اهواز جنوبی تره انگار ...

منو هم درگیر کردی😂😂 واقعا شیراز جنوبی تره، اهواز بیشتر غربه، چرا به اهواز میگن جنوب و به شیراز نمیگن؟😂😂😂 شاید ملت هر چی چسبیده به دریا رو‌میگن جنوب، چون میگیم دریای جنوب، پس اونم‌که چسبیده به دریا میشه جنوب😂😂

منو هم درگیر کردی😂😂 واقعا شیراز جنوبی تره، اهواز بیشتر غربه، چرا به اهواز میگن جنوب و به شیراز نمی ...

دقیقا هم من درگیر شدم هم تورو با خودم درگیر کردم😂 مسئله عجیبیه که شیراز از اهواز جنوبی تره اما هفتاد درصد مردم نمیدونن شیراز جنوبه😂