چرا به هرکی میگی شیراز جنوب کشوره باور نمیکنه، به دوست شیرازیم گفتم با اینکه جنوبین هواتون خنکه گفت شیراز جنوب نیست😐 یعنی شیرازیا هم نمیدونن شهرشون جنوبه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برعکس گفتی خواهر؛ جنوب شرق هستید و به مرکز جنوب کشورنزدیکید😅
جنوب غربیم عزیزم. خب مثلا اصطلاحا شمال به مازندران و گیلان میگیم، اگه کسی میگه رفتم شمال، ما فکر نمیکنیم رفته باشه اردبیل و تبریز با اینکه اونا هم شمال هستن. جنوب هم اصطلاحا واسه خوزستان وبوشهر وبندرعباس به کار میره، نه شیراز.
جنوب غربیم عزیزم. خب مثلا اصطلاحا شمال به مازندران و گیلان میگیم، اگه کسی میگه رفتم شمال، ما فکر نمی ...
راست میگی الان رفتم خوندم اخه اهواز هم جنوب غربه چرا به اهواز میگن جنوب و شیراز هم که جنوب غربه بهش نمیگن جنوبه؟ در ضمن وقتی جنوب باشه بهش میگن جنوب نمیگن که مثلا شمال کشور
من که گیج شدم تو نقشه شیراز به مرکز نزدیکه اما بیشتر به جنوب کشور نزدیکتره، از اهواز جنوبی تره انگار ...
منو هم درگیر کردی😂😂 واقعا شیراز جنوبی تره، اهواز بیشتر غربه، چرا به اهواز میگن جنوب و به شیراز نمیگن؟😂😂😂 شاید ملت هر چی چسبیده به دریا رومیگن جنوب، چون میگیم دریای جنوب، پس اونمکه چسبیده به دریا میشه جنوب😂😂