چرا به هرکی میگی شیراز جنوب کشوره باور نمیکنه، به دوست شیرازیم گفتم با اینکه جنوبین هواتون خنکه گفت شیراز جنوب نیست😐 یعنی شیرازیا هم نمیدونن شهرشون جنوبه؟
من که گیج شدم تو نقشه شیراز به مرکز نزدیکه اما بیشتر به جنوب کشور نزدیکتره، از اهواز جنوبی تره انگار ...
البته الان که باز نگاه کردم متوجه شدم. ببین کشور ما که جنوبش خط صاف نیست،درسته از لحاظ بصری خوزستان بالاتر از فارس قرار گرفته،اما واقعا اهواز و هرمزگان و بوشهر، خط مرزی جنوب هستن با دریا، پس درسته.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیش درسته؟ اینکه مردم به شیراز نمیگن جنوب درسته😅 متوجه نشدم. اهواز هم نیست که. اون خوزستانه ...
میگم مردم به استانهایی میگن جنوب که دقیقا جنوب کشور هستن و اونجا کشور تموم شده که مرزش با دریاست، خوزستان هم همینطوره. اگه گفتم اهواز منظورم شهرش نبود همون استان خوزستان بود. اگه نمیدونن شیراز جنوب کشور هست، از ناآگاهیه، اما اینکه اصطلاحا بهش نمیگن جنوب، به این دلیل هست که مرز جنوب کشور نیست. نمیدونم منظورمو تونستم واضح بگم یا نه، اما مساله برای خودم حل شد😁