درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
من به شخصه ساکن هستم از همه نظر عالی امنیت بالایی داره که مهمترین چیز هست .
تره بار مدرسه درمانگاه داروخانه دو تا فروشگاه افق کوروش کارواش مکانیکی عابر بانک و.....تجاری های پایین برج ها فعال هست عملا هر چیزی که فکر کنی هست تو شهرک ...
دسترسی به اتوبانها عالی فاصله تا مترو ده دقیقه البته مترو داخل شهرک در حال راه اندازی هست.
خلاصه فرصت عالی برای سرمایه گذاری و دارای آینده ای درخشان....ویو عالی و دلباز
من اون شهرک کار کابینت انجام دادم خداییش خیلی دور و پرته ولی واسه خود سپاهیا اوکی به نظرم اگه من بود ...
درسته دور هست ولی ارزش داره اکثرا که ساکن هستند خیلی راضی اند به سرعت پیشرفت کرد همه ی امکانات از جمله نانوایی ها مدارس تره بار افق کوروش و فروشگاههای دیگر عابر بانک تعمیرگاه و کارواش و ....هر چیزی که فکرش رو بکنید هست و نیازی به بیرون رفتن از شهرک نیست و نسبت به برج های اطراف که چندین ساله راه افتاده خداروشکر شهرک خرازی خیلی عالی در حال پیشرفته ....فاصله ی شهرک تامترو ده دقیقه و ایستگاه داخل خود شهرک جانمایی شده ودر آینده ی نزدیک بهره برداری میشود......
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…