2777
2789
عنوان

نگرانم همسرم قبل من....

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 31 پست
ایدز در آزمایش های قبل ازدواج نیست

بله....کاش همه اش بود اما

از زنای باردار ازمایش میگیرن برای این موارد...خیلی ها اونجا مشخص میشه این مریضی هاشون...دکترم میگفت...

به امید روز های بهتر ادامه میدم....
اگر همسرتون از نظر بهداشت ضعیف باشه و براش مهم نباشه که حامل ویروس بشه ، ممکنه عزیزم  من نمی ک ...

همسری ندارم مجردم....بحث بهداشت نیست بحث رابطه قبل ازدواجه که نمیشه واقعا مطمئن بود داشتن یا نه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم بریم ازمایش یوقت رابطه نداشته باشی؟ بهش برمیخوره... حاضرم خودم هم باهاش بدم اما میترسم اگه مطرح ...

قبل ازدواج باید مشکوک باشی بهش چه مشکلی داره اگر رابطه ای نداشته نباید بترسه یا بهش بربخوره

زندگیم یعنی خانواده‌ام...
قبل ازدواج باید مشکوک باشی بهش چه مشکلی داره اگر رابطه ای نداشته نباید بترسه یا بهش بربخوره

ببین اصلا میگم خودمم تست رو انجام میدم...که یه طرفه نباشه موضوع....اما شک دارم مطرحش کنم چون کار من کار رایجی نیست...

ببین اصلا میگم خودمم تست رو انجام میدم...که یه طرفه نباشه موضوع....اما شک دارم مطرحش کنم چون کار من ...

بگو بهش انجام میدم اما باید وادارش کنی انجام بده حتی اگر رایج نباشه اصلا مهم نیست مهم خودت و زندگیته نه موضوع رایج در جامعه

زندگیم یعنی خانواده‌ام...
همسری ندارم مجردم....بحث بهداشت نیست بحث رابطه قبل ازدواجه که نمیشه واقعا مطمئن بود داشتن یا نه....

عزیزم متاسفانه برعکس ما خانوم ها ، هیچ معیار بررسی و صد در صدی وجود نداره که بشه تشخیص داد آقایون قبل ازدواج رابطه داشتن یا نه 

و حدود ۹۸ درصد آقایون قبل ازدواج شون حتما رابطه جنسی داشتن یا مشروع ( صیغه ) یا غیر مشروع 

و شما تقریبا آقایی پیدا نمیکنی که بعد از بلوغ تا ازدواج برای رابطه صبور باشه 

مثلا همسر من قبل ازدواج با خودم ، رابطه داشتن و من اینو مطمئنم

بگو بهش انجام میدم اما باید وادارش کنی انجام بده حتی اگر رایج نباشه اصلا مهم نیست مهم خودت و زندگیته ...

شما متاهلی؟ این کارو کردی؟ یکم دست و بالم باز شه واکسن رو هم میخرم میزنم....میدونی عزیز.....من کلا روی سلامت جنسی حساسم...فقط بحث بیماری نیست....یجوری چندشم میشه بیماری ازون دست گرفته باشم....

عزیزم متاسفانه برعکس ما خانوم ها ، هیچ معیار بررسی و صد در صدی وجود نداره که بشه تشخیص داد آقایون قب ...

خب نگران بیماری نبودی؟ ممکنه با اون خانم غیر هرزه هم بیمار شده باشه....

عزیزم متاسفانه برعکس ما خانوم ها ، هیچ معیار بررسی و صد در صدی وجود نداره که بشه تشخیص داد آقایون قب ...

اینم بگم....دخترام ممکنه بدون درگیری واژن بیماری گرفته باشن...تماس کافیه....

بله عزیزم متاهلم ولی اینکار رو نکردم چون شرایط همسرم جوری بود که میبایست پاک باشه ولی از من به شما ن ...

آره....

خودمم فکر نکنم بتونم از خیرش بگذرم...

واقعا بهت حق میدم.. تو تاپیک آخرم یه خانومی بحث زگیل تناسلی رو پیش کشید.. بخون ببین چی گفته..

دکترمم همینو گفت....

خیلی سلامت جنسی پایینه تو جامعه مون

آموزش نمیدن....واکسن نمیزنن و حتی پیدا کردن و زدن واکسن هفت خوانیه برای خودش...

ارزش های خانوادگی نمونده....

خوب درستش هم همینه که شما میگید

منم ازدواج کنم طرف رو میبرم همه آزمایش ها رو بده HIV و HPV  و هپاتیت c  و. حتی میبرم اورولوژی