2777
2789

لطفاً نگین فراموشش کن ۶ماه گذشت پس چرا فراموش نشد با یکی جدید هم آشناشدم باز فراموش نشد 

میگن خودتو بالا بکش شاد نشون بده برمیگرده من همه اینارو کردم تغییر کردم پیشرفت کردم الآنم آماده م تا برگرده اگه خدا بخواد میشه

یه سری دعا بفرستم برات انجام بدی ک از عشقت بیخود بشه

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من 17 سالگی رل زده بود خواست عشق اولش بیاد پیشش 25 سالگی رف یه سوره ای خوند برگشت ازش میپرسم میگم

رِل چـیـسـت؟ رابـطـه مـجـازی بـیـن دو اُسـکـل کـه فـکر مـیـکـنـن قـراره ازدواج کننـ😹
دوست من 17 سالگی رل زده بود خواست عشق اولش بیاد پیشش 25 سالگی رف یه سوره ای خوند برگشت ازش میپرسم می ...

میشه به منم بگین لطفااا؟ 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

میشه بفرستی واسم تروخدا

سم محبت کارساز 

برای اینکه کسی رو از عشق خودت
بیقرار کنی طوری که اون طرف از
عشق تو دیوانه بشه باید هفت میخ 
اهنی به اندازه ی یکی از انگشتانتان
بردارید و به هر کدام یک مرتبه
«سوره یس» را بخوانید و در اخر
هر بار خواندن بگویید: 

سوختم دل و جان فلان ابن فلان را
سپس میخ ها را در ظرف رویی قرار
دهید و زیر این ظرف آتش روشن کنید
وقتی میخ ها کمی گرم شد انها را
بردارید و دفن کنید میبینی که اون طرف
مثل کنه بهت میچسبه امتحانش مجانیه

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

اره لطفا

یکی هم دارم ک پشت تلفن عاشقش کنی