2777
2789
عنوان

فقط مامانا بیان

120 بازدید | 6 پست

سلام چندروز دیگه ۶ماه بچم تموم میشه و یه هفتس شروع کردم غذای کمکی بدم ولی اصلا میلی به خوردن نداره فرنی حریره پوره سیب زمینی هرکدوم امتحان کردم اصلا دوس نداره چیکار کنم؟

اینم بگم قد وزن بالای نموداره و شیر خودمم میخوره

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

با بازی بهش بده. بزار گشنه بشه شیر تو محدودتر کن تا غذارو بیشتر بخوره.. مثلا اگر تاب داره بزار تو اون تابش بده با خنده و بازی و شکلک تا دهنشو باز کرد بده بخوره. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
با بازی بهش بده. بزار گشنه بشه شیر تو محدودتر کن تا غذارو بیشتر بخوره.. مثلا اگر تاب داره بزار تو او ...

همه کار میکنم همین که میذارم دهنش میخاد عوق بزنه بدش میاد 

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه کار میکنم همین که میذارم دهنش میخاد عوق بزنه بدش میاد 

میتونی بزاری جلوی خودش ببین بازم نمیخوره.. والا بعضی بچها اینطورن اما باید عادت بشه فردا بزرگ تر بشه بدغذا میشه دردسرش بیشتر

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

دخترم همین مشکلو داشت دکترش بهم گفت قرار نیست که اشتهای هر بچه ای مثل هم باشه 

گفت اگه قراره یه نعلبکی فرنی یا هر چی رو تو یه ربع بهش بدی اونو تو مدت طولانی تر بهش بده که اشتهاش بازشه بهتر از اینه که هیچی بهش ندی

واقعا این دیگه  نیاز به حوصله ما ،مامانا داره

میتونی بزاری جلوی خودش ببین بازم نمیخوره.. والا بعضی بچها اینطورن اما باید عادت بشه فردا بزرگ تر بشه ...

اینم خوبه...دخترم الان بدغذاس پدرمو دراورده😔😔

دخترم همین مشکلو داشت دکترش بهم گفت قرار نیست که اشتهای هر بچه ای مثل هم باشه  گفت اگه قراره ی ...

من راضیم نصف قاشق هم بخوره آخه جالب اینه تا میذارم دهنش بااینکه فقط یه کوچولو از شیرم غلیظتره ولی شروع میکنه به سرفه و عوق زدن با همون اولین قاشق..