2777
2789
عنوان

امروز رفته بودم قبرستون تو روستامون

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست
رفتی مسحد؟؟

اینجا روستا ها تو حیاط مسجد قبرستون هست 

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی مسحد؟؟

ولی من داخل صحن مسجد نرفتم رفتم قسمت قبزستونش

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
خودتو بااین افکار آزار نده. انشااله با توسل به اون سید خدا حاجتتو بده. 

ممنون عزیزم الهی خدا خیرت بده از اون وقت تاحالا بدجور ناراحتم

چون خانواده ام ادمای خوبی نیستن گناه کبیره میکنن منم با همون نون و همون شیوه کثیف بزرگ شدم همش احساس میکنم نجسم کثیفم هیج امام و امامزاده و سید ای دلش نمیخواد برن اونجا😭

ولی من داخل صحن مسجد نرفتم رفتم قسمت قبزستونش

احتمالش هست که دعای مسحدوبراحیاطش نخونده باشن بنطرم خودت ونگران نکن اون بادم بخاطرشمانبوده هواسرده توروستاهاازاینجوربادهای شدیدزیادهست

ممنون عزیزم الهی خدا خیرت بده از اون وقت تاحالا بدجور ناراحتم چون خانواده ام ادمای خوبی نیستن گناه ...

☹☹🥺

نه ایشالا اینطور نیست دلت پاکه الانم که نون اونا رو نمیخوری اینطور فکر نکن

میگن خیلیا با دعای نی نی سایتی ها به حاجتشون رسیدن پس حالا که انقدر دلتون پاکه برای منم دعا کنید🙏🏻❤