2777
2789

عروسیم سال بعد ولی بخاطر دوری راه تمایل همسرم ک همش پیشش باشم مجبور شدیم بیایم سر خونه زندگیمون .میخواستم عروسی کنیم امسال ک بخاطر فوت اقوام افتاد سال بعد حالا من گفتم به جز خانواده خودم و همسرم کسی رو نگم بیاد خونم تا بعد عروسیم اخه چون تو ایران حتما باید بعد عروسی بری خونه خودت حالا گیر کردم پسر عموی شوهرم گیر داده مارو دعوت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه جای دنیا همینه نه فقط ایران

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!

اصلا نباید این سبک زندگی رو قبول میکردی شوهرت دوره ک باشه دوره عقد همینه دیگه قرار نیست بیس چاری کنار هم باشید

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

خوب مشکلی نداره که قرار نیست که یکسال کسی نیاد خونتون اینم منطقی نیست رفتو آمدتو داشته باش عروسیتونم انشالله سر جاشه

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

اشکال ندارد عزیزم پسردایی منم چندماه قبل عروسی رفتن خونشون نظرت همسرت چیه به این که پسرداییش بیاد خونتون

شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص ♥️💃
اصلا نباید این سبک زندگی رو قبول میکردی شوهرت دوره ک باشه دوره عقد همینه دیگه قرار نیست بیس چاری کنا ...

راستش تو خونه خودمون دائم با مادرم درگیری شدید داشتم مجبور شدم بخاطر ارامش خودمم ک شده یکاری کنم