2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هچ وقت خوشم ازکلمه زن ذلیل نیومده

مردی که همه جوره خانمشو میخواد وکنارشه فقط انسانه،،زن ذلیل نیس

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

شوهرم بینهایت زن دوسته قربونش برم

همیشه حرف منه....ولی از اون آدم های بی ابهت هم نیست

کلا خیلی حواسش به من هست

چند شب پیش مهمان داشتم بعد شام نشستم کنارش تمام شونه هامو ماساژ میداد😃برادراش یه جوری نگاش میکردن😐

برادرشوهرم و داییم.

البته زنداییم واقعاً زن لایق و خوبیه.

ولی امان امان از جاریم.

برادرشوهرم بخاطر خانم به مادر و پدرش هم بی احترامی میکرد.

آخرش شونصد تا خیانت زنش رو شد پرتش کرد بیرون.

ولی من از فتنه های جاری و مادرشوهر هر.زه راحت شدم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من دختر خالم کفشش رو میزاره رو پای شوهرش میگه زود ببندش شوهر بیچارش میبنده بعد دختر خالم حلو جمع میگه  شوهر مثل یه نوکر میمونه  یعنی میخاد بشینه باید اول شوهرش بشینه ببینه خطر نداره بعد اون بشینه

تو خانواده ما زن ذلیل دایی و عمو هستند تا حدی. یعنی رییس خونشون خانمشونه. و حریف خانمشون نمیشن. ولی تو جمع خیلی ضایع نیستند. مثلا عمویم چون زن عمو تو مهمانی های خانواده عموم نمیومد مهمانی های بدون حضور عمو برگزار می شد. مثلا ما می رفتیم با خانواده عمه ها با خانواده مثلا ماه رمضان می آمدند ولی عمو چون زن عمو نمیومد نبود بنده خدا بدون خانوادهدهم روش نمیشد بیاد.