2777
2789

لباس ورزشی حالا هر مدلی دوست داری

یه قمقمه داخلش آب یا بعضی ها آبمیوه درست میکنن تخم شربت چیزی میزنن 

ساک باشگاه و کتونی برای داخل باشگاه 

اگ میخوای کف دستات کثیف نشه دستکش باشگاه میتونی دستت کنی 

مواظب گوشیت باش باشگاه دزد زیاده 

حوله نبر اونجا به وسیله درست میندازی بعدش یکی دیگ حوله میندازه بیشتر میکروبی میشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من حوله ام به اندازه ای هست که روی دستگاه حرکت خوابیده دارم میکشم و از سر تا باسنم و پوشش میده.ازاین جنس های پارچه ای خریدم ک سبک و جمع و جوره.پارچه ای حوله ای فرقی ندارع فقط پوشش بده

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
زير انداز  براى روى زمين هم نيازه ؟ اون چه جنسي باشه؟

نه همون یه ملافه یا حوله بردی کافیه برای همین چیزا مصرف میشه کلا ی تکه پارچه ببر حالا یا حوله یا ملافه ای چیزی که پوشش بده 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫