2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشکی دوست ندارم آخه، دندون میخواستم که نشد...

واقعا حسرت میخورم کاش من الان به جای تو بودم بخدا 

پزشکی چه شهری قبول شدی با چه رتبه ای 

اخع من اینقدر دوست داشتن الان جای تو باشم 

بعدا پشیمون نمیشی؟کنکور همینجوریش سخت هست چه برسه به اینکه ببینی دوستات دارن هی میرن بالاتر و شما هنوز درجا میزنی توی مرحله قبل زندگیت

شاید از رشتت خوشت اومد....چون اگه یه درصدم ازش تنفر داشتی توی انتخاب رشتت نمیزدی

پایین نوشتی به دندونم علاقه نداری حتی:/ چیکار میکنی با زندگیت؟ بدون چی میخوای بعد انصراف بده. شما حتی نمیدونی دقیق چی میخوای

خیلی بخدا اصلا گفتی پشمام ریخت  من پزشکی خیلی دوست دارم  واقعا کاش جای تو بودم وای چقدر ...

کاش منم علاقه داشتم...

به دندون هم علاقه ندارم صرفا بخاطر راحت تر بودن درساش میرم و طول تحصیلی کمترش

۷۰۰ منطقه سه، شهید بهشتی، حقیقتا حسرت دندون رو میخورم منم

قبولیت عجیبه 

تو باید دندون میاوردی 

اتفاقا پزشکی بهشتی نباید میاوردی 

چرا اینجوری شده 

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤
کاش منم علاقه داشتم... به دندون هم علاقه ندارم صرفا بخاطر راحت تر بودن درساش میرم و طول تحصیلی کمتر ...

یعنی می‌خوام خفه آت کنم لعنتی رسته به این خوبی خیلی ها توی حسرتت جای تو باشن آنوقت تو میگی فلان وای من کاش میتونستم جای تو باشم 😅😂

بعدا پشیمون نمیشی؟کنکور همینجوریش سخت هست چه برسه به اینکه ببینی دوستات دارن هی میرن بالاتر و شما هن ...

ترم یکو دارم میگذرونم، ترم دو مرخصی میگیرم، فوقش یه ترم عقب میفتم دیگه، دندان هم. که یکسال کمتره