2777
2789
عنوان

برم پیشش به نظرتون؟!

320 بازدید | 5 پست

دوستان من فقط خلاصه بگم براتون که:

من با مامانم تنها زندگی میکنم ، مامانم با چند نفری در رابطه است اما من ازین که فهمیدم چیزی نگفتم .

اما دلم خیلی شکسته ، روحم اسیب دیده ، به هیشکی نگقتم و ریختم توی خودم ، اما هر کسی یه صبری داره ، دیگه میبینمش حالم ازش بهم میخوره ، کلا آسیب زوحی دیدم . دلم میخواد با یکی درد و دل کنم ، مطمئن باشه.

یه خاله ی مهربون دارم منو خیلی هم دوست داره ، چند باری خواستم باهاش حرف بزنم حداقل دلم خالی شه ، سبک شم ، ولی نگفتم بازم به هیشکی نگفتم ، حالا دیگه خسته شدم ، از بس تو خودم ریختم به اینجام رسیده، نظرتون چیه ؟ بگم خوبه یانه ؟ حداقلش خودم خالی شم ، گریه کنم پیشش سبک شم ! کمکم کنین🥺🥲

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

دقیقا چرا ناراحتی؟ از اینکه مادرت با کسی تو رابطه هست؟ مادرت هم حق زندگی داره پدرتون در قید حیات ...

میدونم عزیزم ، تا حالا هم خودمو با همین حرفا توجیه کردم . اما یه نفر نیست که ، چند نفره ، تو خودت رو بزار جای من حلالش میکنی؟ با چند نفر باشه ، دلت راضی میشه؟ اصلا اینارو بزار کنار ! گناهش چی؟ از زندگی باهاش رنج نمی‌بری ؟ هی با تلفن که صحبت کرد اذیت نمیشی که یعنی کیه؟ یا شبا رفت بیرون و تنهات گذاشت دلت نمی گیره و نمیگی یعنی چیکار دارن میکنن؟ 

این حرفایی که گفتی گفتنش راحته ، ولی برای من پر از رنج و سختیه !

پدرم در قید حیاته ولی من بچه طلاقم ، با پدرم به دلایل خیلی بدتری قطع رابطه کردم .

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته؟

۱۷