2777
2789
عنوان

پیرسینگ ناف

| مشاهده متن کامل بحث + 2294 بازدید | 47 پست
گاو بودن به زدن یه پیرسینگ نیست گاهی وقتا با گذاشتن یه کامنت ویه حرف میتونیم به گاو بودن یه نفر پی ب ...

عزیزم وقتی یه انسان کارهایی رو که رو حیوانات انجام میدن انجام بده به گاو بودن خودش اعتراف می کنه

وقتی یه انسان حرف اصلی رو نمیگیره و فوری بی ادبی می کنه صد رحمت به گاو

یعنی الان آدما گاو شدن گاوا آدم؟😆

قبلا ۲۰۰ سال قبله 😐شما اونو از کجا دیدید؟بعد اصلا چه ربطی داره اینهمه فرش پشم که با پشم گوسفند و..‌ ساخته شده قبلا کاشت ناخن مد نبود پس الان چنگالای شغال به دستامون زدیم؟حرفتون منطقی نیست 

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما میخوای تجربه نکن ، چیکار با بقیه داری 

همه ما به هم مربوطیم

دوبار بخون

بعدشم با شما نبود که سریع گارد میگیری ریپ میزنی

فک میکنی کارت درسته ادامه بده⁦🤷🏻‍♀️⁩😄

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
عزیزم وقتی یه انسان کارهایی رو که رو حیوانات انجام میدن انجام بده به گاو بودن خودش اعتراف می کنه وق ...

شما برو یه سرچ تو گوگل بزن عکس های نگین بینی و پیرسینگ ناف. فقط مخصوص ادمیزاد هست. هیچ گاوی رو ندیدم پیرسینگ ناف نگین دار بزنه. اینکه شما با زدن پیرسینگ یاد گاو میفتین مشکل از ذهنیت خودتونه. و وسط یه تاپیک کسی که پیرسینگ زده همچنین کامنتی میزارید نشون دهنده شخصیتتونه قطعا

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
عزیزم وقتی یه انسان کارهایی رو که رو حیوانات انجام میدن انجام بده به گاو بودن خودش اعتراف می کنه وق ...

گاو بودن بده ؟

اصلا بد نیس 

اگه کسی که پیرسینگ داره و به همه احترام میذاره و سرش تو کار خوشه از نظر شما گاوه ، گاو بودن هزار بار میرزه به انسان نادان بودن 

دوستان اسی سوالش این بود میتونم برم حموم یا نه؟نه اینکه کارم درست بوده یا نه!!!یکی امده گفته هر چیزیو نباید تجربه کرد یکی گفته وای اینکارا چیه طبق سوال نظر بدید تاپیکو به حاشیه نبرید

کاش بعضی آدما هم اندازه گاو  فهم و شعور داشتن و مفید بودن

اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد

اونی خودشو زده به خواب هرگز

بیخیال اینا

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
دوستان اسی سوالش این بود میتونم برم حموم یا نه؟نه اینکه کارم درست بوده یا نه!!!یکی امده گفته هر چیزی ...

آره خب وقتی کم میاری بایدم اینو بگی

بدرود

اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد اونی خودشو زده به خواب هرگز بیخیال اینا

عزیزم سوال اسی اصلا یچیز دیگه بود چرا چیزای دیگه میگید😐

همه ما به هم مربوطیم دوبار بخون بعدشم با شما نبود که سریع گارد میگیری ریپ میزنی فک میکنی کارت درس ...

چرا حق ندارم ریپلای کنم ؟

من با احترام با شما صحبت کردم 

بدن من هیچ ربطی به شما نداره 

من ازادی پوشش دارم ، ازادم با بدنم هر کاری بخوام بکنم 

خدا رو شکر که دختران سرزمینم شعارشون زن زندگی ازادیه 

آره خب وقتی کم میاری بایدم اینو بگی بدرود

من کم اوردم؟شما باز امدی مثل تاپیک اون بنده خدا که دیشب به حاشیش بردی اینجارم به حاشیه ببری 

روز خوش

کاش بعضی آدما هم اندازه گاو  فهم و شعور داشتن و مفید بودن

بی شعور بودن به این نیست که من کاشت ناخن کنم یا پیرسینگ 

بدن من به خودم ربط داره 

بدن شما و کار هایی که با بدنت میکنی به من مربوط نیس 

حالا من بیشعورم یا شما ؟