2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوری ذخیره و ارسال میکنین. می‌خوام تو تلگرام ارسال کنم

Save as رو پیدا کن اونجا پسوند pdf انتخاب کن بعد مسیر ذخیرع سازی میاد انتخابش کن ذخیرش کن

بعد که ذخیره شد راس کلیک کن رو فایل share بزن تلگرامو انتخاب کن تلگرام باز میشه اونجا مخاطبتو انتخاب کن بزن بره

اره چ مشکلی داری

من تایپ رو انجام دادم خب بعد ذخیره ب عنوان را زدم تو کدوم قسمت ذخیره کنم بعد از کجا پیداش کنم چطوری ارسال کنم میشه راهنمایی کنین مرسی.رفتم تو کار تایپ ولی نمیدونم ارسالش چطور و چ شکلیه

یعنی اشتراک گذاری بصورت pdf رو انتخاب کنم

نه اول ذخیره به شکل Pdf بعد که ذخیره کردی برو اونجایی که فایل ذخیر شده فایلو پیدا کن روش راست کلیک شِیر بزن برنامه ها میاد که از تو برنامه ها تلگرام انتخاب میکنی 

من تایپ رو انجام دادم خب بعد ذخیره ب عنوان را زدم تو کدوم قسمت ذخیره کنم بعد از کجا پیداش کنم چطوری ...

ببین ذخیره میکنی میره تو همون پی دی اف هایی ک درست کردی یا میتونی اشتراک گذاریو بزنی اگه تلگرام داری تو پیام های ذخیره شدت بفرستی