2777
2789
عنوان

قد و وزن کودک 3و نیم ساله،😭😭😭

21851 بازدید | 38 پست

مامانای عزیز.پسرم‌قد تولدش ۵۱ و وزنش ۴ کیلو بود.الان ۳ ونیم سالشه وزنش ۱۳ و قدش ۹۲ هست.خیلی نگرانشم.بخدا کم آوردم خیلی بد غذاست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر مادر میخورده؟ چون تو فامیل ما هر کی شیر مادر میخورده بدغذاست اصلا عجیبه برام.

حتی بعد اینکه از شیر میگیرنش همچنان بدغذا میمونه

حتی دسر و معجون اینا دوست نداره که خودت براش درست کنی؟

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
شیر مادر میخورده؟ چون تو فامیل ما هر کی شیر مادر میخورده بدغذاست اصلا عجیبه برام. حتی بعد اینکه از ...

فکرنکنم اینطور باشه بچه های من شیرخودمو میخوردن خداروشکر بدغذانیستن و روزی پنچ شیش وعده غذامیخوان😁

شیر مادر میخورده؟ چون تو فامیل ما هر کی شیر مادر میخورده بدغذاست اصلا عجیبه برام. حتی بعد اینکه از ...

نه عزیزم اینجور نیس. دختر من شیر خودمه خورده خیلی هم خوش خوراکه خداروشکر

دخترمنم همینه 

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
فکرنکنم اینطور باشه بچه های من شیرخودمو میخوردن خداروشکر بدغذانیستن و روزی پنچ شیش وعده غذامیخوان😁

خوبه اگه اینطوریه

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم