2777
2789

از وقتی مدرسه شروع شده اوضاعم خوب نیست اضطراب گرفتم و جامعه گریزم در طول هفته گاهی وقتا دل درد و بدن دردم

توی مدرسه هیچی یاد نمی گیرم چون برام سخته تمرکزم رو جمع کنم ولی بقیه جاها اینطوری نیست 

وقتی ازم شفاهی سوال می پرسن هول می کنم و لرزش پا و تعریق و دل شوره می گیرم و مطالب توی حافظم بخشیش پاک میشه توی کلاس حتی اگه نپرسن هم بازم حالم اوکی نیست و فقط می خوام مدرسه تموم بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین باید هیجانات خودتو کنترل کنی چون بالاخره تو مدرسه رو بگذرونی میزی دانشگاه بعد دانشگاه مشغول به کار میشی بالاخره میری تو جامعه ، باید از تراپیست کمک بگیری 

کاربری دست دونفره

وقتی توی خونه می خوام درس بخون خاطرات بد مدرسه حواسم رو پرت میکنه
می خوام بدونم بهتره برم مدرسه یا توی خونه درس بخونم و فقط برای امتحانات کتبی برم
اگه نرم وقتم آزاد تر میشه و میتونم خیلی کار ها کنم الان حتی درس خوندن برام سخته و هر روز با ناراحتی به مدرسه میرم و بر می گردم 

ی قطره ارامبخش گیاهی بگیر 

اظطرابت زیاد شده

سراغ طب دکترخیراندیش پیدا کن برو شربتها و قطره های گیاهی ارامبخش داره ک وابسته هم نمیشی

سراغ داروهای اعصاب نری

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ممنونم  نظر شما اینه که من برم مدرسه و این قرص هم بخورم؟

اره حتما

داروهای گیاهی اگر خواب اور بودن شبها یکی دوساعت قبل خواب بخور که شب خواب راحت داشته باشی و صبح هم خواب نمونی

مدرسه تو برو اگه نری ممکنه سرتو با کارای دیگه بند کنی

وقتی یکم ارامش بیاد سراغت تمرکزتم درست میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
درکت میکنم برای اضطرابت یه راه حلی دیدا کن مدرسه نرفتن یعنی پاک کردن صورت مسئله

ببین مدرسه رفتن برای منی که اصلا هیچی یاد نمی گیرم از مدرسه هیچ سودی نداره بقیه بچه ها میان مدرسه و خوب گوش میدن یک ماه و خورده ایه دارم میرم مدرسه اما هیچی از مدرسه یاد نگرفتم