2777
2789

زمانش بستگی به سطح استعدادعلاقه وپشتکارشماداره نجازی هم میشه بله

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دوختن چقدر سردر میاری؟اگه زمینه خیاطی داشته باشی آنلاین میتونی درکل دوخته کودک شیرینه و یادگیریش ...

صفر صفر ولی علاقه دارم 

پسرم امیرسام هدیه ی خدا به زندگی منه....همسرم محمد همسفر زندگیمه

اگه بری کلاس مطمئنا سریعتر و بهتر یاد میگیری چون تو کار اجبار هست و برای کلاس جلسه بعدی حتما با آمادگی میری ولی تو خونه اگه انگیزه کافی نباشه مثل من !!! اون وقت هایی که بخوای بذاری برای یادگیری مث من تو نت فقط میگردی ذخیره میکنی ولی عمل خیر خخخخخ 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
صفر صفر ولی علاقه دارم 

کلاس آنلاین اکه میخوای شرکت کنی جای خوبی رو انتخاب کن یا اموزشای آنلاین یه استاد کاربلد رو انتخاب کن

پشتکار داشته باش و خودت دنبال ایرادات کارت باش چون آنلاین و کسی از شما ایرادات دوختی و الگویی نمیگیره

بنظرم حضوری یه چیز دیگست .حداقل ی دوره حضوری برو بعد برای تکمیلش انلاین منم صفر بودم از اموزشای اینستا برا بچم دو سه دست دوختم ولی خب تمیز در نمیومد چون واقعا صفر هستم حتی تنطیم چرخ خیاطی بلد نبودم .فعلا گداشتم موقع مناسب ی کلاس برم حضوری بعد انلاین هم شرکت کنم