2777
2789
عنوان

پذیرایی تولد عصرانه

909 بازدید | 27 پست

سلام .برا تولد بچه ۸ ساله ،حدود ۱۰ تا بچه و ۱۰ تا مامان .

به نظرتون چی درست کنم و چقدر ؟ 

میوه خرد شده بدم یا درسته ؟ 

چایی یا نسکافه برای بزرگترا .

برای بچه ها شربت درست کنم ؟ چون هوا سرده گفتم شاید جالب نشه .به تعداد بچه ها اسمارتیز و آبمیوه بخرم ؟ 

چیپس و پفک بزارم؟ 

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .

به جای شربت شیر کاکائو مناسب تره به نظرم 

چای و نسکافه دوتارو آماده داشته باش 

سالاد الویه یا سالاد ماکارونی هم اماده کن

میوه درسته با چیپس و پفک 

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میوه درسته بزارم ،خیلی گرون در نمیاد ؟ 

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .

الویه و سالاد ماکارونی شبیه همه ،بد نمیشه ؟ 

میخواستم ماکارونی بزارم .ترسیدم بچه ها بریزن رو مبل و فرش

الویه و سالاد ماکارونی شبیه همه ،بد نمیشه ؟  میخواستم ماکارونی بزارم .ترسیدم بچه ها بریزن رو م ...

یکیشونو درست کن

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡

چطوری گیفت درست کنم ؟

گیفت رو باید آخر مهمونی بدم که ببرن یا همون اولش که اومدن ؟