2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کشور خیلی قشنگیه 

پارسال مسافرت رفتم حدود یه ماهی اونجا بودیم خیلی خوش گذشت مردم خوبی هم داره برخوردشون عالی بود جز خونگرمی و احترام چیزی ندیدم

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺
اره خیلی دوست دارم چرا داغونه؟؟ 

برای مهاجرت نه 

البته خیلی از تاجرا و سرمایه دارا اونجا زندگی دارن و تجارت میکنن ولی برای ادمای معمولی با سرمایه ی کم که شغلشونم معلوم نیست ریسک بزرگیه

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺
اره خیلی دوست دارم چرا داغونه؟؟ 

داداشم اونجاست یه ساله

تورم بالاست اجاره خونه ها هم گرونه

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
وای چه خوب قیمتا برا خرید چجورین خیلی علاقه دارم برممم

هر قیمتی اونجا هست بستگی به بودجتون داره اینکه محدوده یا نه محدودیت تو خرج کردن ندارین یکی با سی تومن سر و تهشو هم میاره یکی صدتومن یا بیشتر خرج میکنه

کشور فقیره از ایرانم فقیرتر

ایران کشور فقیری نیست خانم ! ترکیه هیچی نداره بیشتر درامدش از توریسته!