2777
2789

حدود یک ماه پیش اومدن خونمون در واقع اومدن دعوا درست کنن و برن ..‌ و موفق هم شدن با توهینا و متلکاشون حسابی بهم ریختنم جوری ک اخرش گریه م گرفت و اونا با مظلوم نمایی تمام رفتن ... خلاصه ی قهر حسابی کردیم ... گذشت دو هفته بعدش عمه ی همسرم فوت کرد و ما همگی رفتیم شهرستان ... اونا بعد از ما رسیدن اولش ی سلام خیلیی خشک کردن و کلا خودشونو پرباد گرفته بودن اما بخاطر دختر دو سالش ک بهم وابسته س و همش میخواست باهش بازی کنم یکم باهام گرم گرفت ولی همچنان باد دار ... خلاصه دیشب ب شوهرم زنگ زدن گفته یا امرپز ما میایم خونتون یا شما بیاید شوهرمم گفته باشه ... نمیدونم اصلا منو درک نمیکنه من از برخورد با اونا واهمه دارم و متنفرم شوهرم میگه نترس ما میریم انگار فرق میکنه .. چیکار کنم 😭

تو برو 

پر باد 

سرتم به بچش گرم کن و کمکش نکن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اول زندگیم باشه میرم خونشون.

اما الان که ۹ سال گذشته با این شرایط که تعریف کردی پامو نمی‌ذارم خونش.

ببین شرایطت چطوریه. شوهرت طرفت هست یا نه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

حس میکنم شماها خیلی جبهه دارید نسبت ب خانواده شوهر اسی منطورم تو تنها نیستی کلی گفتم 

حالا اگ همون حرفا رو خاهر خودتون میزذ یا همون رفتار رو مامان خودت انجام میداد میشد دلسوزی

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

اشتباه کردی محل بچه ش گذاشتی، بچه ای که مادر داره وابستگی به بقیه معنی نداره اونم مادرش این باشه، دیگه جوری شما رفتار کردی ک فکر کرده آشتی و راه رو باز کردی واسشون.

به شوهرت بگو نه ما میریم نه اونا میان. بعدم ببخشیدا شما خودتون نه زبون دارید نه سیاست چه توقعی از همسرت داری.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

نگرانی و واهمه نداره . منم از خواهرشوهر و مادرشوهرم برای خودم یه بت ساخته بودم فکر میکرد اونا کین  بعد دبدم هیچی نیستن الکی اونهمه سال برای خودم بزرگشون کرده بودم  . برو ببین چطور رفتار میکنه عین عین عین خودش باششش  تمام.

ولی اونا سر صحبت باز میکنن ک شروع کنن 😢😢

محل نده 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨