2777
2789
عنوان

غبغب با لاغری از بین میره؟

518 بازدید | 17 پست

یا حتما باید با این عمل ها برم بردارم.. یا نشونه بیماری نیست؟ 

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

من لاغر شدم کمتر شد 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل چرا با ی نوع دستگاه هم آب میشه  فقط تعداد جلسه هاش زیاده

بازگشت نداره؟ چند جلسه تقریبا؟ هزینه چقدر میشه، میدونی؟ کجاها انجام میدن گلم؟ 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
یه سری حرکات هست تو خونه خودت انجام بدی باعث میشه غبغب اب بشه

چه خوب؛ میشه به منم بگی. من کلا لاغرم ولی صورتم چاق شده، غبغب اومده کمی و میخوام ببرمش

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
بازگشت نداره؟ چند جلسه تقریبا؟ هزینه چقدر میشه، میدونی؟ کجاها انجام میدن گلم؟ 

کلینیک ها باید پرس و جو کنید

بقیه سوالات نمیدونم چون اون بنده خدا دو جلسه رفت 40 درصد بهتر شده 

هزینه هاش هم کمه

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
کلینیک ها باید پرس و جو کنید بقیه سوالات نمیدونم چون اون بنده خدا دو جلسه رفت 40 درصد بهتر شده&n ...

مممنونم گلم، خیلی لطف کردی

کلینیک ها باید پرس و جو کنید بقیه سوالات نمیدونم چون اون بنده خدا دو جلسه رفت 40 درصد بهتر شده&n ...

فقط عزیزم اگر تهران رفتن، میشه  اگر میدونی بگی کجا؟

چه خوب؛ میشه به منم بگی. من کلا لاغرم ولی صورتم چاق شده، غبغب اومده کمی و میخوام ببرمش

تو خود گوگل هم بزنی میاد برات حرکاتش هم گوگل هم اینستا

ولی من با برنامه کاهش وزن در سی روز نتیجه گرفتم تو یکی از قسمتاش اب کردن غبغب بود 

میتونی از مایکت دانلودش کنی

تو خود گوگل هم بزنی میاد برات حرکاتش هم گوگل هم اینستا ولی من با برنامه کاهش وزن در سی روز نتیجه گر ...

مررررررسی گلم، خیلی لطف کردی