2777
2789

۲۰۰ سوت چقد پولشه؟

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من کمه حالا بازم خودتون هر چی صلاح بدونین من می خوام پسر جاریمو پاگشا کنم به عروس و داماد به ...

خودمم کمه به نظرم. ولی این ماه خیلی هزینه ی دکتر و رادیولوژی و...شده. برا اون شب هم باید کلی خرید کنم.

خودمم کمه به نظرم. ولی این ماه خیلی هزینه ی دکتر و رادیولوژی و...شده. برا اون شب هم باید کلی خرید کن ...

اتفاقا داشتم فک می کردم عجب شبی رو انتخاب کردی برای پاگشا باید کلی هزینه پذیرایی کنی 

پونصد و خرده ای

خوبه

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!