2777
2789
عنوان

هرچی میگذره سخت تر میشه..

284 بازدید | 24 پست

پس کی اون چیزایی که انتظار داریم اتفاق میفته

روی خوش زندگی کی خودشو بهمون نشون میده

چجوری برگردیم به اون لحظه های شاد بی دغدغه 

چطور زندگی میخواد پاداش صبر و توکل و تلاشمون بده

پس چرا هرچی میگذره خسته تر میشیم 

دیگه فرصت لذت بردنمون داره تموم میشه 

کاش نشانه ها بازم امیدواری بدن لبخند به لب بشیم

حداقل به خاطر کوچولوهای دوست داشتنیمونم که شده

اشتباهه که میگن بعداز هر سختی اسانی ست

اتفاقا بعداز هر سختی سختی بیشتری ست

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔

همین

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

فقط میدونم باید تحمل ‌کرد شاید یه روزی تموم شدن

چها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم/طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری/غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم