2777
2789
عنوان

سوت زدن یخچال خواهشا بیاید

218 بازدید | 10 پست

سلام الان متوجه شدم یه صدایی مثل صدای سوت مداوم از یخچالم میاد دست زدم ب بدنش دااغه داغ شده باید چیکار کنم؟

خواهشا اگه تجربه ای دارید بگید؟

وقتی داغه یعنی به موتور خیلی فشار میاد 

مال ما داغ بود و صدا میداد ولی سوت نمیزد دوست شوهرم اوند از برق کشید پشت یخچال اون قسمت پایین رو باز کرد و تمیزش کرد جارو کشید درست شد

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی داغه یعنی به موتور خیلی فشار میاد  مال ما داغ بود و صدا میداد ولی سوت نمیزد دوست شوهرم او ...

دقیقا فکر کنم بهش فشار اومده یه قابلمه بزرگ قرمه سبزی و یه قابلمه بزرگ برنج گذاشتم تو یخچال بعدش اینجوری شد

یه تهویه هوا داخل یخچال معمولا طبقه بالای یخچال. جول شو خالی کن   که راه برا چرخش هوا باشه  ...

اره فکر کنم مشکل همینه چون الان یکم خالیش کردم صداش قطع شد ولی هنوز داغه

وقتی داغه یعنی به موتور خیلی فشار میاد  مال ما داغ بود و صدا میداد ولی سوت نمیزد دوست شوهرم او ...

اره پشت یخچال یه جایی هست. که اول جارو برقی میکنن. اون گردو خاک و پرز و...  بعدش یکم میشورن  تا نفس بکشه

. حتما یخچال شون  سمت گاز   و یا خیلی چسبوندن به دیوار 

اره فکر کنم مشکل همینه چون الان یکم خالیش کردم صداش قطع شد ولی هنوز داغه

یکم بکشش جلو چیزایی که یروز خراب نمیشه مثل میوه اینارو  بزار بیرون    امشب و بزار بالکن جای خنک  تا  چخچالت یکم. جون بگیر  حتما خیلی دور و ور یخچال کیپ 

مال مامانمینا  توی یخچال خنک نمیکرد. آقا تعمیر کار گفت  برا اینکه خیلی وسیله گذاشتین. و جلو راه چرخشه هوارو گرفتین